I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ako ti je setup iz potpisa pretopla ti je 7-ica, mozda ti je to razlog zbog cega se gasi. Ako se dobro sijecam netko je pisao da svjecica ima neku zastiti i prekida iskru da se ne rastopi. Ispravite me ako grijesim.
Citat: TomoRI - 27 Siječanj, 2013, 19:08:19ako ti je setup iz potpisa pretopla ti je 7-ica, mozda ti je to razlog zbog cega se gasi. Ako se dobro sijecam netko je pisao da svjecica ima neku zastiti i prekida iskru da se ne rastopi. Ispravite me ako grijesim.Koliko sam ja upucen, svijecica ako nije odgovarajuce toplinske vrijednosti onda zna brljavit sa iskrom..Ne mora bit da je vakum ventil. Ti kad upalis on bude stalno otvoren, prije da je plovak u karburatoru
pa nema veze jer vakum ventil otvoren trebao bi plovak onda radit svoje i drzati gorivo!nije to do toga
Evo momci samo da vam javim slozio sam sf zamijenio sam samo vakum ventil i sve je super! Stari je bio cijelo vrijeme otvoren. Radi kao singerica.
Citat: marijan - 28 Siječanj, 2013, 22:29:15Evo momci samo da vam javim slozio sam sf zamijenio sam samo vakum ventil i sve je super! Stari je bio cijelo vrijeme otvoren. Radi kao singerica.reko sam ti da je vakum, al forumas tvrdi da nije
Citat: niazinho - 28 Siječanj, 2013, 22:47:33Citat: marijan - 28 Siječanj, 2013, 22:29:15Evo momci samo da vam javim slozio sam sf zamijenio sam samo vakum ventil i sve je super! Stari je bio cijelo vrijeme otvoren. Radi kao singerica.reko sam ti da je vakum, al forumas tvrdi da nije i ja sam bio prilicno uvjeren da nije do njega jer ga u mene nema nikako pa radi ali sve je moguce