Ostalo > Foto, video, music...

TT Isle of Man-60 km ludosti,uzbuđenja i rizika :))

<< < (7/12) > >>

mhr-team:

--- Citat: Maurini-Tuning - 27 Siječanj, 2013, 14:47:40 ---Da,Rossi je vozio zajedno sa Agostinijem,i izrazio je veliko postovanje prema svim vozacima TT-a :icon_thumright:

Gajs bi mogao tamo biti konkurentan,samo treba volje,a iskustva ima...Moje misljenje je da je on vozio po Lijepoj Našoj dosta ulicnih utrka kao sto su npr. Krizevci i mogao bi on na IOM :)

Drnda- Mislim da se moze prije utrke ici po boksevima...To sam primjetio dok sam gledao TT:Closer to the edge-dokumentarac.
Guy Martin dava autogram nekim gledateljima itd...

--- Kraj citata ---

nisam baš siguran da se križevci i ove utrke mogu uspoređivati  ;D
jer ovo je čistokrvna elita...

Maurini-Tuning:
Ma naravno da se ne mogu uspoređivati,ali me takve staze podsjecaju na Man,zato sto su ulicne,a postizu se i tamo dobre brzine...Man je svakako utrka koja zahtjeva najvecu koncentraciju i jedino se s njom donekle mogu uspoređivati Ulster,Northwest 100 itd...

3alfa3:

--- Citat: mhr-team - 27 Siječanj, 2013, 14:31:55 ---
--- Citat: 3alfa3 - 27 Siječanj, 2013, 13:59:16 ---Oces rec da rossi tamo nebi imao sanse?

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---

mislim da nebi... nažalost to nikada nećemo saznati...
a ima par razloga za to:

1. rossi je zaradio novaca dovoljno za 50 života i mislim da nije lud da izaziva smrt ili invaliditet kad može uživati u životu
2. čak i kad bi otišao da vozi mislim da nebi mogao dati cijelog sebe u to iz razloga (pročitaj ovo pod 1.)
3. rossi vozi u "idealnim" uvjetima i na "idealnoj" stazi i asfaltu... tako da mislim da bi mu prelazak na ove uvjete zadao dosta problema...

to su po meni 3 najveća razloga,...

--- Kraj citata ---

Naravno da je rasprava teoretska, al zamisli kako bi vozaci sa otoka prosli u odnosu na bilo kojeg vozaca moto gp na bilo kojoj stazi...

Hocu rec, kruske i jabuke. Ko motokros i moto gp.

Sent from my HTC One X

mhr-team:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Siječanj, 2013, 16:18:09 ---
--- Citat: mhr-team - 27 Siječanj, 2013, 14:31:55 ---
--- Citat: 3alfa3 - 27 Siječanj, 2013, 13:59:16 ---Oces rec da rossi tamo nebi imao sanse?

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---

mislim da nebi... nažalost to nikada nećemo saznati...
a ima par razloga za to:

1. rossi je zaradio novaca dovoljno za 50 života i mislim da nije lud da izaziva smrt ili invaliditet kad može uživati u životu
2. čak i kad bi otišao da vozi mislim da nebi mogao dati cijelog sebe u to iz razloga (pročitaj ovo pod 1.)
3. rossi vozi u "idealnim" uvjetima i na "idealnoj" stazi i asfaltu... tako da mislim da bi mu prelazak na ove uvjete zadao dosta problema...

to su po meni 3 najveća razloga,...

--- Kraj citata ---

Naravno da je rasprava teoretska, al zamisli kako bi vozaci sa otoka prosli u odnosu na bilo kojeg vozaca moto gp na bilo kojoj stazi...

Hocu rec, kruske i jabuke. Ko motokros i moto gp.

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---

iskreno mislim da bi veće šanse imali ovi sa otoka u moto gp-u nego ovi iz moto gp-a na uličnim utrkama čisto zbog same sigurnosti, jer ovdje na otoku je život doslovno na kocki...
ali kako einstain kaže, sve je to relativno  ;D

vx:

--- Citat: Maurini-Tuning - 27 Siječanj, 2013, 15:39:54 ---Za njega sam cuo,ali nisam znao da je i on poginuo...R.I.P. :sad1:

--- Kraj citata ---

2003.g. na treningu. Vozaču koji je vozio prije njega je isteklo ulje u zavoju na Crosby-u  . U taj zavoj je David doletio sa 160 mph i zabio se u zid, pri tom je srušio i telefonski stup. David je bio na mjestu mrtav, a vozač koji je vozio poslije njega nije stigao zakočiti i zapetljao se u telefonske žice, jedna mu se zapetljala oko vrata i skoro je i on poginuo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju