Ostalo > Foto, video, music...
TT Isle of Man-60 km ludosti,uzbuđenja i rizika :))
Maurini-Tuning:
Da,cini mi se da treba ta neka VIP ulaznica...Ni Guy Martin u jednom trenutku nije mogao uci bez te VIP ulaznice ili cega vec...
A bilo bi odlicno uzet' sa sobom neku kacigu i cijelu je nasarat' autogramima Guya,Donalda,McGuinnessa ;D
Lumpri:
momci vidi mda ste zagrizli...nisan čita cjelu temu samo ču vas informirat da postoji i dokumentarac o tim utrkama i životu pojedinih vozača...i da su svi vozači veliki radnici u privatnom životu i sve im je na svome mjestu nema nikakvog nerediča u garaži i slično sve sve sve kako treba i tek onda kad je sve kako treba idu voziti utrke...neznam kako se zove al sadznat ču planirm ga i ja pogledat
Maurini-Tuning:
Za taj dokumentarac ne znam,ali se iz TT-a Closer to the edge vidi da su svi vozaci radni,da je sve na svome mjestu...Tek onda na utrku idu...Cak je tako i najbolje,hladne su glave i odmah im je lakse u voznji...A za takvu voznju itekako treba biti hladne glave i skoncentriran samo na stazu
vx:
David Jefferies - meni najdraži vozač, nažalost i on je poginuo
Maurini-Tuning:
Za njega sam cuo,ali nisam znao da je i on poginuo...R.I.P. :sad1:
Odmah se vidi da je bio konkurentan vozac i jedan od luđih...Toliko agresivan,a lijep stil voznje,kontrola nad motorom...Stvarno prelijepo
Svakako povecava zadovoljstvo pri gledanju ovih snimaka sa Mana :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju