Ostalo > Foto, video, music...
TT Isle of Man-60 km ludosti,uzbuđenja i rizika :))
mhr-team:
--- Citat: Drnda-1 - 28 Siječanj, 2013, 17:22:59 ---neznam jesi skuzio, ali dosta vozaca TTa isprobava motore na stazama, tako da im staza nije stran pojam... to je isto kao kad netko kaze da je recimo ken block BOG, u wrc-u je dno dna jer pojma nema u usporedbi sa ostatkom, a ako pratis, vidjeti ces da svaki relly vozac zna driftati odlicno....
tako da isto to smatram odnos moto gpa i TT-a
sponzori i reklamiranja cine cuda (apple na primjer)
--- Kraj citata ---
ma ken block je po meni showinista... ne kažem da ne zna voziti, ali te scene se snimaju tko zna koliko puta i onda kad sve uspije smontira se u video i onda mi ostanemo ono WOOOOW...
po mojem mišljenju, što lošiji uvjeti to bolji vozači i sportaši općenito..
Drnda:
da , i ja sam istog misljenja...
alfa, naravno da ne mislim da moto gp vozaci ne znaju voziti.. samo sam izrazio svoje misljenje da bi ovi sto voze po ttu svi jako visoke pozicije ostvarili na moto gpu.. jbg nemaju love ili nisu rodjeni pod sretnom zvijezdom...
pogledaj onaj film o Brittenu, rekli bi ducati je najjaci u svijetu i nijedna ga tvrtka nemoze lako stici.. na kraju ispadne da covjek bez ikakvih posebnih alata ili znanja, bez aerodinamickog tunela i svega, napravi motor koji posrami sve konkurente
Maurini-Tuning:
Primjetio sam da John McGuinness isprobava svoju Hondu na stazi...I Guy Martin isto na nekoj stazi isprobava motore... Mislim i ja da bi bili ipak dobri u GP-u,ali isto tako bi i par njih iz MotoGP-a bili dobri na TT-u...
Inace,koji su vam favoriti za 2013.? ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju