Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jednostavnije je imat dokumente i osjećat se sigurnije ako te slučajno tamo netko pita za vlasništvo vozila , nego ići bez papira i broja šasije. Kako si naveo da organizator nema obavezu vršiti u uvid u dokumente isto tako može biti tamo neki bijesni lik koji te to može tražit zato bolje imati nego nemati
a sto spada u kinesku klasu? 50ccm ili?
Decki nemojte zaboraviti, tko vozi trku, mora se osigurati na dan trke, isto tako upad + oprema, tako da nije to mala cifra.
Zvonkec za pocetak ti treba odijelo i cizme... Sent from my LT22i using Tapatalk
Ne znam gdje mislis voziti, ako bi dosao na Happening, racunaj put do tamo, upad je 100-200 kn, osiguranje 50-100 kn, gorivo za trku 100 kn barem, oprema...
joj da jos i oprema tj fali mi odjelo i cizme, a jbmu za to bas i nemam, sad, para:icon_scratch: ... zvonkec ak nis drugo moremo se nas par skupit pa napravit ulicnu trku
evo ja sam prošle godine vozio sa svojim zipom 4t u Rači na pozivnoj utrci, jest da sam bio jedini 4t i da sam bio zadnji(sto je bilo i za ocekivat, s obzirom da su vi vozili 2t) ali bitno je sudjelovat, ekipa je tamo, rostilj se ispece i sve skupa bude ludilo )odijelo i cizme sam posudio, skuter obljepio trakom, a osiguranje i kotizacija je 150kn ja sam zainteresiran i za ovu sezonu, tako da širite dalje možda nas se skupi