Sportski kutak > Sve vezano za utrke
4T Klasa
zvonkec_92:
--- Citat: juric_16 - 31 Siječanj, 2013, 14:55:04 ---evo ja sam prošle godine vozio sa svojim zipom 4t u Rači na pozivnoj utrci, jest da sam bio jedini 4t i da sam bio zadnji(sto je bilo i za ocekivat, s obzirom da su vi vozili 2t) ali bitno je sudjelovat, ekipa je tamo, rostilj se ispece i sve skupa bude ludilo :))
odijelo i cizme sam posudio, skuter obljepio trakom, a osiguranje i kotizacija je 150kn :)
ja sam zainteresiran i za ovu sezonu, tako da širite dalje možda nas se skupi :toothy12:
--- Kraj citata ---
ako nas bude dosta jel ti onda sa zipom ides u kinesku klasu ili moras vozit sa cvajama?
Grotty:
meni bi bilo logično da bude s nama makar nije kinez ali je 4t
zvonkec_92:
a kaja znam ta pravila,meni je pak logično da ne spada u kinesku klasu makar je 4t, jer nije kinez.. :/ neznam.. nek napiše neko ko zna.. ako nas se skupi više od 5 mogli bi ić na te trke.. eto za sad nas je troje juric_16, Grotty i ja..
jakovmaras:
pa spada u istu klasu jer je 50ccm 4t
juric_16:
ajde decki da nas se skupi, ekipa je to zahebancija, vidjet cete da ce bit ludo, nek bude klasa 4t 50ccm, nema veze za proizvodaca, bitna je zahebancija, eto mi smo prosle godine pekli rostilj u boksu bilo je odlicno bili su gumy i ekipa kod nas eto napili se najeli :D
za ovu godinu za novu racu obecajem druzenje dva dana, pijancevanje, rostilj, samo dodite :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju