steta original plastika cisto nepotrebno
a sad ostalo. bez spric kita mozes ali jedino ako farbas novu plastiku tj plastiku koja je ili ljepo pofarbana ili ima org boju i netreba nis popravljat. ako oces ja mogu ic slikat kit i ostalo da vids kako izgleda. perlu nikad nisam farbo tako da neznam ali sve u svemu zajebancija...
moras kupit boju,spric kit(bolje na kompresor nego u spreju i ako je moguce isti proizvođač ko i boja), lak.
Ali ako se tek ucis preporucam da skuter farbas u jednostavno tj. obicna sjajna. onda za to treba samo 2k boja i puno puno je jeftinije.
Ovo sam ja poslo crazykureu kad me pito kako sam farbo pa mozda i to pomogne.
Nema problema,naci prvo ako ti je original boja je najjednostavnije ...moras samo poslajfat da se pomatira, i onda ako imas doma kompresor bacit spric kit,vidit di su ti neravnine ili male rupice di si predhodno kito da ih popunis da sve to skupa ljepo izgleda, onda opet bacis spric kit i cekas da se osuši....drugi dan ili ako je suncano, a nije jer je pocela zima ahha mozes nakon par sati, uglavnom vidices kad je suho.Nakon toga kupis boju koju oces (ja uzmem 2k,jer ju netreba lakirat , isto tako je i spric kit 2k) pustis da se osusi i to je to, a ako ti je puno slojeva boje to je vec druga prica... ja sam na aeroxu kako se i vidi imo brdo slojeva... zelena, plava , metalik zelena, zlatna, crna, a nakraju i ljubicast koji je farban sprejem bez slajfanja... I nisam skido do plastike, nije mi se dalo. iako bi trebalo mozda, ja nisam , naspricat primer( kako cujem ja nisam nikad ) pa mi je nakon 2 tjedna boja malo popucala, tj razdvojila se ne kutu jednom, skoro neprimjetno ali jebiga, tako da sam to popravljo i nisam koristio 2k spric kit nego sam neki najjeftiniji... uglavnom slajfas, kupis kvalitetan spric kit i farbu i onda ajmoooo ,nadam se da sam ti pomogo.. pozdrav