jel netko narucivao sa ovog sajta?
https://shop.biollamotors.it
vidim nekih stvari koje ne nalazim na drugim sajtevima, pa da provjerim...
Ja sam ti prije sebi stekirao od njih, cijene su brutala bile. I zatim mi je jednom poslao kocione plocice (izmedju ostalog) za Mojsijev motor, al doslovno. Neki iz 80tih godina, plocice kao za auto, umjesto za piaggio grupaciju.
Tu sam skuzio da bi moglo bit grdo. I iza toga sam slozio narudzbu od skromih 700 eura (nakon sto je Zigu zeznuo), da mi potvrdi jel sve moze isppstovat. Nakon cega sam dobio traljav odgovor da moze.
Paretine su uplacene, a robu nije nikad poslao. Trebalo je malo vremena da se spasi taj kes, inace za 700 jevreja isfuravam ladno trgovinu na pasivo izucene metode direktno iz geta.
Bio sam ja dole u Trapaniju i vidio sam im trgovinu, to je mali ducan, ali se opake pilice slazu na dizalicama kad sam zavirivao kroz prozor u invertar. Bio je neki neradni dan, pa ima dvokratno radno vrijeme i te fore pa nisam uspio banuti malo. Sjebali me u rent a caru za 160 evreja, pa sam si uzeo skuterce, odmah mozes biti svugdje u veoma kratkom vremenu. Naravno, gasirao sam kao domaci jer sam veliki fan brze integracije. I odmah tripnuo gore na brdo iznad grada, nesto kao na Sljeme otici.