EVO, da se zahvalim Motor X-u. Uzeo sam akumulatore za test, i nakon par tjedana, imam vrhunski feeback. Vidjet cemo jos kroz vrijeme, ali to sto pise Made by Huawei zaista ima smisla.
Napravili su veoma uredan aku, vidi se finoca iako je to nebitno, al opet je bitno jer kad je premija kuzis je, al opet srotasti se da skuzit kad si malo iskusan.
S druge strane, dolaze full napunjeni, friski.
S trece i najbolje strane, imaju odlicnu udarnu struju, anlaser vrti jako veselo vec tjednima, dok kod zamorcadi osjecam pad jako brzo.
Uzeo sam dobar stek iz zadnje narudzbe pa sad mogu i poskuoit ako hoce. Vec sad osjetim napredak, jer sam izbjegao da prodje kroz jednu ruku koja ce me oplesti, i skuzio sam da me nesto gusi i da nisam dugo vidio kriha jer drugi idu u Dubai i rasipaju se na najjace. Mrzim to kad netko nema za kruha a ubija se, a netko samo preturi iz ruke u ruku i izdrka opusteno k**ra*. Drago mi je da se prica mijenja, i tko je doli sad je gori stvarno igra.
Trebalo boli ovo sto vise ljudi saznati, a ne da google tamo predlaze di je najbolje, jer google je kurvin sin placenicki i nemojte mu nikad nista vjerovat ako imalo sumnjate u nesto.