Tehnički kutak > Tuning skutera

naručio sam mhr replicu, nabavio ju i sad pitanje u vezi razrade

<< < (9/10) > >>

Dinac:
EDIT : sad sam vidio tek da ti je ALU cilindar moj je gus

ryder on the storm:

--- Citat: Crazy Kuree - 03 Srpanj, 2008, 14:13:01 ---ja sam svoju razrađivo 10km lol i manje, a ima piše kako treba, treba na leru ostavljat prvo 5 minuta pa ugasit i čekat da ohladi pa opet 10min ugasit onda lagano vozit ne na duže relacije te nakon 10 km bi počeo malo derat a naravno tko more nek tak radi ja nemogu pa sam ga skoro odma cjepo

--- Kraj citata ---
znači mogu sa njo prvi dan radit relaciju od 50 km?

Crazy Kuree:
mam oreš i 200Km samo znači voziš prvo nako kako sam reko nakon nekih 20km smiješ derat, uglavnom isto koda se i vožaš normalno, sumljam da prelaziš više od 10km bez gašenja stoga samo polako ti prvi 10-15km a onda kako oćeš

P.A.L.A.C:
o moj boze pa vis niste svoji, sad sam malo na preskokce procito koja pitanja sta moze biti ako je mal karb i sl.

onda neko uleti s pricom moj frend vec vozi xx km na 17.5 karbu, a nema pojma koja je uopce verzija karba u pitanju.

onda ovaj lik bozi due+ na full serijali.  :laughing6: :laughing6:

ma lol.

Dinac:
a kaj da ti ja kazem i meni je isto LOL :laughing9:

jbg , po planu sam trebao voziti 4 dana  sa due+, multivar, kevlar remen , te nakon tih 4 dana je trebao spuh trebao doci , no eto nije islo sve po planu i moram cekat da svi dijelovi budu dostupni, pa se vozickam samo na kitu   :laughing3:

mislis da meni nije smijesno ko i tebi ? JE, cak i vise nego tebi jbg  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju