Tehnički kutak > Tuning skutera

naručio sam mhr replicu, nabavio ju i sad pitanje u vezi razrade

<< < (8/10) > >>

ryder on the storm:
danas če se stavit gore multvar i replica  :toothy9: e, sad, kako ga najbolje razradit, neki kažu prvih 500 km ne preko 50-60,a neznam dali bi ga gušila tako spora vožnja???isto kao čep ulja, jeli to potrebno?

ivanm:
netreba tak puno aluminij, 100 km malo lakše..
ulje treba pojačati na pumpici, zategni sajlu za par krugova..
veća dizna i tak to..

Crazy Kuree:
ja sam svoju razrađivo 10km lol i manje, a ima piše kako treba, treba na leru ostavljat prvo 5 minuta pa ugasit i čekat da ohladi pa opet 10min ugasit onda lagano vozit ne na duže relacije te nakon 10 km bi počeo malo derat a naravno tko more nek tak radi ja nemogu pa sam ga skoro odma cjepo

Dinac:
ja sam se fakat sporo vozio prvih 100 km, ko po jajcima, ono do max 50kmh, skroz laganim dodavanjem gasa... Slj. 200km normalno malo jace sa povremenim  gasom do "daske" na 3 sec.

Sad sam presao 500+ i ganjam ga vec podosta. tj pazim samo da se ne vozim dugo na visokim okretajima da ne skurim do kraja  serijski spuh, dok cekam  S6 PRO.

U bengu sam uljevao Castrol TTS na pun rezervar, tj. oko 9 L  stavljao sam oko 1,5 dcl ulja , što je oko 1,7 % mjesavine + kolko mjesalica radi 2-2,5%

Vmax je bio prije jedvaa 80kmh, ako se sagnem 85kmh
Vmax je sad oko 93kmh kadse normalno vozim, s tim da je jos ubrzavao lagano, ali nisam htio dalje jer mi je ovo cisto dosta  :frajer:

Evo filmic kak ide samo sa KITom due+   :toothy11:, sve ostalo serijski :)

PS: poludit ces prvih 200 km ihhiihiii

ivanm:
spojio sam ja teme..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju