Tehnički kutak > Tuning skutera

naručio sam mhr replicu, nabavio ju i sad pitanje u vezi razrade

(1/10) > >>

ryder on the storm:
e, sad, zanima me dali je za taj kit seriska radilica ok :dontknow:, za sad imam spuh mhr(znam da je malo preslab za taj kit,al...) replica gore i niš drugo, možda ću kad dođe plača i vario stavit :headbang:samo me kopka ta radilica...

vasso123:
Cuj i ja sad narucujem Mhr replicu,ali cu promijeniti jos dosta toga,radilica stage6 hpc,delta,multivar je vec gore kao i yasuni r,dellorto 19...karb obavezno mijenjaj,a radilicu isto bi trebalo promijeniti,mada bi ona mogla izdrzat dosta dugo sa tim auspuhom i ako promijenis lezajeve,semeringe i stavis iglicasti...uglavnom,nemozes samo tako bubnut replicu gore,ima tu jos dosta izdataka...

ryder on the storm:

--- Citat: vasso123 - 26 Lipanj, 2008, 19:43:22 ---Cuj i ja sad narucujem Mhr replicu,ali cu promijeniti jos dosta toga,radilica stage6 hpc,delta,multivar je vec gore kao i yasuni r,dellorto 19...karb obavezno mijenjaj,a radilicu isto bi trebalo promijeniti,mada bi ona mogla izdrzat dosta dugo sa tim auspuhom i ako promijenis lezajeve,semeringe i stavis iglicasti...uglavnom,nemozes samo tako bubnut replicu gore,ima tu jos dosta izdataka...

--- Kraj citata ---
ma kužim da, al replica ionako nije pre otvoren spuh, tako da neće čupat max iz kita...

Crazy Kuree:
more seriska radilica držat taj kit s tim auspuhom al nije baš preporučeno, i nemoj niš jači auspuh samo će kidat taj kit vak će ti dugo trajat ak ga ušteluješ fino

majic_sk:
šta za taj kit frga 17,5 nije nikak dovoljna??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju