Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
moj skuter ide 120, sve serijala osim zx-a
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
evo bas gledam u tirolsku i razmisljam si kako bi mi dobro dosla jedna mesoreznica
Citat: igor.sb - 23 Siječanj, 2013, 19:10:29evo bas gledam u tirolsku i razmisljam si kako bi mi dobro dosla jedna mesoreznica i majnonez?valjda veky nema fejzbuk pa tu piše kaj mu se događa
PA normalno da nemam. I kaj se ja tebi tako svidam? Bas je retaridrano kako se admini ponasaju na ovom forumu
Citat: vekyyy - 23 Siječanj, 2013, 19:18:56PA normalno da nemam. I kaj se ja tebi tako svidam? Bas je retaridrano kako se admini ponasaju na ovom forumukak se to admini ponašaju?a kakve su onda tvoje teme?
Citat: igor.sb - 23 Siječanj, 2013, 19:10:29evo bas gledam u tirolsku i razmisljam si kako bi mi dobro dosla jedna mesoreznica http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,80275.0.htmlto je to što ti treba + pomogneš kizi i spasiš sebe i tirolsku
Citat: steeef - 23 Siječanj, 2013, 19:47:24Citat: vekyyy - 23 Siječanj, 2013, 19:18:56PA normalno da nemam. I kaj se ja tebi tako svidam? Bas je retaridrano kako se admini ponasaju na ovom forumukak se to admini ponašaju?a kakve su onda tvoje teme?sta tebe boli k kakve su moje teme?Ako ti ne odgovaraju sta uopce komentiras u njima? A admini umjesto da su uzor ti jos vise provociras i pravise se pametan.Uglavnom mislim da sam duze od 90% clanova ovdje na forumu pa imaj respecta prema takvima. A dok josip46 nemoj se uvlacit isto adminima u guzicu neda mi se copy/paste tvoje teme koje si pisao zato molio bi te da se nepravis pametan.