http://www.njuskalo.hr/pc-audio/student-bubica-micro-buba-uho-oglas-5961441zna li netko nešto o ovome iz prve ruke?
valjal i to ikako kako se čuje i to...
di to ima izvana za naručit po kojoj cjeni ako neko zna nać
razmišljam si snimit na neki uređaj(mobitel, mp3, nešto) sve moguće odgovore prištekam na ovo čudo koje mi diktira na ispitu, i pišem, jedino me muči kako neprimjetno prebacivat, trebo bi nekako ugradit nožna neka tipkala da mogu šaltat između snimki(pitanja/odgovori) po mogućnosti pauza, premotavanje i to... kako bi se to dalo izvest, dosad sam znao imat u kapuljači ugrađenu(provučenu slušalicu, i ispod majce kod sise mobitel sa snimkama, pa kao češem se po sisi(šaltam), al em je nezgodno stalno moram bit tak zgrčen s rukom na mobitelu(sisi) , em se ta slušalica kad pojačam dovoljno da bi ja čuo onda postoji mogućnost da neko iz daljine čuje...
ima ko kakvih iskustava sa ovakvim prevarama
ovo za šaltanje nogama razmišljam nalemit na neki mp3 produžne žice s tipkama pa provuč po nogama do pete ili prstiju pa tako imam 2 tipke po stopalu, play/pausa, premotavanje/šaltanje ili tako nešto, ako neko ima ideju za jednostavnije rješenje, ne znam ko bi mi to mogo tako nalemit dobro to je sitno sve
bilo bi dobro ako ima tako neki uređaj gotov za kupit jeftino