Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
igor.ng i vedrane, de prestanite bokte, placem od smijeha..pogodio si tko ce veceras imati par novih fora jbt
Citat: lopi - 22 Siječanj, 2013, 18:21:08Loz ulje mi je draze, nekako je masnije e sad si se odal sta tocis u auto j#bo ga ti
Loz ulje mi je draze, nekako je masnije
Iz kante san povlacia za u rezervar, na ti nacin san se napia i nikako drugovacije
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
u životu sam popio!benge tolko da sam se mogo vozit tjedan dana,2t ulja4t uljauka uljaANTIZFIZA KOJI JE JAKO OTROVANI KAJ SAD *?KAKVE IMA OVA TEMA VEZE?JESAM JA SAD NAJVEČA FACA?BAŠ OTVARAŠ GLUPE TEME, MOŽDA I JESI GLUP
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
Od nafte ti nemože biti ništa dok već od benzina može te ubit ko budalu ali u malim količinama ništa svi smo živi zdravi
Citat: stefdenne - 22 Siječanj, 2013, 22:41:32u životu sam popio!benge tolko da sam se mogo vozit tjedan dana,2t ulja4t uljauka uljaANTIZFIZA KOJI JE JAKO OTROVANI KAJ SAD *?KAKVE IMA OVA TEMA VEZE?JESAM JA SAD NAJVEČA FACA?BAŠ OTVARAŠ GLUPE TEME, MOŽDA I JESI GLUPJesi ti blesav?
Vekky svaka ti tema pocinje s EVO pa EVO da i ja napisen tebi nesto u temi
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!