Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
to ti je taman,kako mislis pola onaj dio di je iskra i okolo je a onda pola navoja do kraja je crno? ako je tako to je normalno
nezna nisko iz prve nastelat karburtor i on se mora zajebavat i probavat tako i ti zatvori malo smjesu pa vidi jel se priblizavas zeljenoj boji il potamljuje ako potamljuje onda odvidavaj i tako pomalo al krenes sa 1,5 kruga od zatvorenog
Drugari da ne otvaram novu temu ako moze jedno pitanje ovdje? Imam sf 2 skoro sve srijala osim auspuha i nesto malo sitnijih dijelova!Karb je trenutno 12mm i imam namjeru uzeti dell 17,5mm pa sta mi vi predlazete i sta mislite sta cu dobiti i dal je razlika osjetna?Dal potrosnja znatno vise skoci ili ...?I eto uopste sta su prednosti i nedostatci stavljanja tog karba na moj setup i sta bih jos trebao uraditi uz karb!I samo da napomenem da nisam jos imao na umu uzimati kit pa eto sve infomacije dobro dodle!Pozz
Ok znaci to otpada!Ali kad bih se predomislio pa malo prikupio jos love i investiro u kit i uzo i karb znaci to bi bilo super?Nema nekih posebnih troskova pri kupnji samog kita? Msm na jos neke dodatke koji su neophodni uz kit?I koliko bi jos trebao uloziti za to?Zanm da ce neki napisati imas web shop ali od prilike po vama koliko sve to dodje kesha?
Tako ce i biti ali bar mislim da necu stici za ovu sezonu skupiti love za to sve Mozda investiram preko zime u to sve tako da za sledecu sezonu bude sve ko metak!Ove zime sam malo vise potrosio love na styling a sledece zime i u tuning Sruko sam oko 1200 kuna=300km u styling mada nisam nesto puno posebno dijelova ni uzeo ali kad je poskupo Ok onda hvala ti druze na odgovoru nadam se da ce doc na svoje to sve poz