I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ma to bi moralo igrati sa svima, jer kao prvo nema smisla, a kao drugo svakome kažu drugi datum. I opet ponavljam, meni je rekla da mogu dobiti ako sam bio maloljetan i polagao, isto kako je i zvonkecu rekla da je mogao dobiti da je položio i sa 17.
Samo se pazi Ančice
jel treba kaj govoriti? Btw. mogli bi moderatori malo počistiti temu, a oni koji saznaju nkj korisno pisatii ako bi mogli kakvu peticiju ili nkj složiti da svi dobijemo crno na rozom
Ja vise nemam pojma, ic cu u utorak idući tjedan u Heinzelovu i na licu mjesta vidjet sta kažu..
sad opče ne kužim na kraju kak oni to gledaju ??
j#bote ja tek sad vidio ovo! Pa ja sam položio A1 2007. godine! I kad sam sa 18 položio B nisam dobio A! Kako sutra idem na mup odmah ujutro!
Znači da ni ne idem sutra, nema smisla jel tako !?
4)Polaganje vozačkih ispita; Iz Ministarstva su me zvali i rekli „čestitam karavani,uspjeli ste“ no nelogičnost vezana za polaganje A kategorija i nebulozne cifre ISPRAVLJENA JE i sada samo čekamo da „ostarimo“ i steknemo pravo „pune A kategorije“ bez dodatnih troškova. Ovo nije Stipko smislio,ovo je čitao po raznim motoportalima,ex motoscena,motori hr,KLE forum i ostalima te izašao s tom idejom zajedno sa teamom ispred Predsjednika Republike i MUP te Ministra prometa…i eto,uspjeh nije izostao.