ja sam položil 15.6.2009. A1 i po ovom isto nemam pravo dobit A2 i A,kaj po meni nije fer iz sljedećih razloga...
znači ekipa koja položi za auto prije 24 nesmije vozit aute jače od 105 konja,po tome oni imaju "B1" (fiktivnu) kategoriju i s 24 samo dobe pravo na vožnju jačih auta,tj. pravu B bez da moraju polagat ponovno...
po tome,zdrava logika nalaže,svi koji polože jednom za motocikl trebali bi dalje dobivat kategorije bez polaganja jer s godinama dolazi iskustvo (a upravo to se u autoškoli najmanje gleda) i za to bi se mi koji smo polagali iza 2008. trebali skupa pobunit jer argumente imamo iz prethodno navedenih razloga...
i da,ja sam osobno protiv toga da ljudi koji imaju B kategoriju dobe pravo za vožnju motora do 125,jer po tome smo mi svi koji smo polagali A1 budale i smatram da za sve više od 50 kubika treba određena doza iskustva i "motorističkog" staža,a ne da se kojekakva ekipa koja nije nikad vozila motor i koja predstavlja opasnost i na 50 kubika motorima (koji hvala Bogu u današnje vrijeme dosežu pristojne brzine) vozi sa 125-icama...