Društveni kutak > Peugeot klub

Peugeot klub??

<< < (15/17) > >>

PchelaUbica:
Ja isto nezz vise jel to suhi ili mu je netko provalio na forum, prije da je ovo drugo :)

Corector:
Ja mu odmah rekao da ce se losije vozit s koferom, ali ne, on tvrdi da je isto, i cak je i bolje jer je peza dosla u fazu (balans) :toothy12:

Mora udarit kontra i gotovo, cak i sebi :icon_biggrin:

SF2 Freak:
NE ne. Sa koferom bolje drzi iza. Ali bez njega se bolje bacaka , ali definitivno grip je slabiji. Makar nemogu ja sudit kada imam gumu iz 2007g. Kada stavim gumu onda ce sve biti u plusu kada nemam kofer. Ali sada kada imam gumu koja ne drzi kiflu osim po sodru , pjesku , snjegu onda mi je bolje sa koferom jer je iza tezi i mogu imam downforce u zavoju bolji.  :laughing7:

MA sve su to dobre peže. Ali ipak ako bas moras birat medu njima. Veertikala nosi pobjedu u svemu.
Da se razumijemo Peugeot je i dalje ispred Piagga i uvijek ce biti. Pogotovo kada vidim ove nove Piaggo zakamuflirane kineze.

zemo323:
Kad već nema plastika..

Momci, je li itko čačkao po getribi od horizontal mašine? Zanima me može li se ubacit kombinacija LC primar i AC sekundar od sf2? Trenutno na jetforce mi se čini kratka getriba, ovu serijsku izvrti bez problema  :icon_scratch:

SF2 Freak:
Glavcine su iste stoga vjerujem i osovina sekundara. Polutke pasu sa verticale na horizontalu i obrnuto. tako da i primar bi trebao biti isti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju