Društveni kutak > Peugeot klub

Peugeot klub??

<< < (14/17) > >>

PchelaUbica:
Pa ocito da nije peugeotov. Zato i kazem raspadaju se, i idu za jako male pare. A ovi ajd kao ocuvani , zapravo koji nisu vozeni zbog njegovih defekta drze jako visoku cijenu i to na temelju ne voznje i ocuvanosti plastika. Jer izgleda sjajno i bajno

Nekidan sam bas sjeo na sf1 od frenda i ne mozes ga usporedivat sa ovim novima. Kao da su iz druge tvornice

Lezz22:
Corector nikad nereci nikad, jer mozda bas postanes novi fan peze  :laughing9:

Ovo bi ti se mozda moglo svidit

https://www.motorradonline.de/motorraeder/peugeot-50er-scooter-2019.1069896.html?fbclid=IwAR16LkyAGz42THfeHhvNIns_V1x6N0eFYZ4sGkUuZzssbOgw-XR-ESv6ncs

zemo323:

--- Citat: Corector - 20 Ožujak, 2019, 14:18:28 ---Sta je Zemo, places jer nema dijelova za Pezu? Jbg to ti je cijena slave kad imas nesto sto drugi nemaju  :toothy3:

http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,109611.msg1330749.html#msg1330749

--- Kraj citata ---
hahaha ne soli mi rane živ bio.  :redface:
Svaki dan listam ogalse i doslovno plastika nema. Prije bi našao mladunče jednoroga sa dvojnim državljanstvom nego plastike za SF3. Za JetForce ima, može se naći ali SF3 nula bodova.

Ne bi inače imao taj sf3, nego starom uletio za smješne novce pa ga kupio kao da ga sastavimo. Sa ovakom ponudom plastika mislim da će otić za još smiješnije pare  :sad3:

SF2 Freak:
SF1 i SF2 su rakete za SF3 i SF4.
Pokvaliteti su 3 klase iznad ,a po performansama eh tu bi se dalo pricat. Horizontala se navrtavva do 10-11 hiljada dok vertikala na osnovi duge grane gura agregat na traktorskim okretajima.
Yasuni R na vetikali radi na 9500 , na horizontali (po pricama kaj sam vidio) 10700. Sve je podignuto za 1000-1500 okretaja na horizontali.

Ali i da je brza horizontala volim bezvremenski dizajn SF1 i SF2 , jedini skuter koji mi jos lijepsi je Jet force ali meni je uzasan za vozit.
Od Svoga SF2 sam napravio bolid (sa losim gumama)  :laughing7: . Sada sam skinuo kofer i vise ga ne stavljam ako nije potrebno. Jer sada ... pa to se baca ko igracka. Gume su u dolasku pa cemo da vidimo kako ce onda ici po krivinama.

Corector:
Kako sad tvrdis da je bez kofera bolji za vozit nego s njim??? :laughing6:

I otkad to svrstavas SF4 u djubretarski kos? Predomislio si se sa svojim stavovima po petstoti put, nista ti vise ne vjerujem :laughing9: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju