Društveni kutak > Peugeot klub

Peugeot klub??

<< < (16/17) > >>

dino73n:
Jetforce LC ima primar kao SF1/2 AC jer se vise vrti pa dodje nekako na isto. Vec sam radio na tome i moze se ubaciti LC primar od SF1/2. Ne znam ima li serijala snage da to izgura a s kitom se osjetio ogroman napredak.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

zemo323:
Gore je 70ccm kit, vjerujem da će imat dovoljno snage. Živcira me što vrišti u okretajima pa dosadi na duže putovanje.

Corector:
Tako su i meni jet forcei iz rtavali prijenos do kraja. Na 70ccm obavezno duza getriba, a ako si lagan i nisi visok mozes i na 50ccm.

Honda vertikala je jos bolja od peze, ipak je to japanac.

SF2 Freak:
Kad cujem da je Honda bolja bla bla bvla riga mi se. Francuz je francuz  :headbang:

Tema je Peugeot klub i onda mi se jaljaju padobracni talijani. Aj da jos imaju karbosa ali imaju ajn-spricera.  Takve treba u Hag odvuc kada se jave u ovakvoj temi.

Zalazem se da ovo bude nasa Francuska mala oaza mira. Odvojeni od ostalih bestija i da svi oni kji upadnu u ovu temu da nemaju francuza dobe prvo bananka na par dana , a ako opet ponove da ih se trajno bana i dodatno blokiraju sve mreze da vise nikada nemogu uci na ovaj forum. Uz to jos ih kazneno prijaviti za rusenje javnog reda i mira   :toothy9:

PchelaUbica:
Samoo japanac!!!!  :headbang:
Samooo talijan  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju