Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
e sa ovim bi se volio provozat kaj ce ti staza, pa tamo te niko ne vidi sad mi recite da vozite ovako nebi opalili koji bok po gradu, 'jel?
ali sa ručna rulz nemere kak ovaj sa zadnji pogon rulz
ali sa ručna rulz nemere kak ovaj sa zadnji pogon rulz @Jump33r ma neebii
Citat: josip46 - 15 Siječanj, 2013, 21:30:08Svaka mu cast malo je ovakvih lako je na stazi dignit speru i vrtit se a triba imat taktiku i u prometu a za kaj služi ta "podignuta špera"
Svaka mu cast malo je ovakvih lako je na stazi dignit speru i vrtit se a triba imat taktiku i u prometu
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi
Citat: Johnny iber - 15 Siječanj, 2013, 22:54:17Citat: 2stroke - 15 Siječanj, 2013, 22:39:37Citat: josip46 - 15 Siječanj, 2013, 21:30:08Svaka mu cast malo je ovakvih lako je na stazi dignit speru i vrtit se a triba imat taktiku i u prometu a za kaj služi ta "podignuta špera" Znaci kod proklizivanja nema da ce se jedan brze vrtit drugi sporije, oba dva kotaca se okrecu istom brzinom.Dignes zadnji kraj u zrak i kotac okreces rukom, ako se oba dva okrecu iu istom smjeru šper je a ako se okrecu u suprotnom slobodan je.hočeš reči blokada diferenciala, al mi nije jasno kak ju podignut
Citat: 2stroke - 15 Siječanj, 2013, 22:39:37Citat: josip46 - 15 Siječanj, 2013, 21:30:08Svaka mu cast malo je ovakvih lako je na stazi dignit speru i vrtit se a triba imat taktiku i u prometu a za kaj služi ta "podignuta špera" Znaci kod proklizivanja nema da ce se jedan brze vrtit drugi sporije, oba dva kotaca se okrecu istom brzinom.Dignes zadnji kraj u zrak i kotac okreces rukom, ako se oba dva okrecu iu istom smjeru šper je a ako se okrecu u suprotnom slobodan je.
samo je BMW auto