Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: luka.cilovic - 14 Ožujak, 2013, 09:47:46Citat: SQILLER - 12 Ožujak, 2013, 15:51:01Citat: luka.cilovic - 11 Ožujak, 2013, 20:37:56clan delux je za ove maher ovo koda su amateri nasprem njega, on ima jaja a ovi su curicedaj ne lupetaj gluposti daj ti nelupetaj oni cruzaju tu po stazi kad pogledam luxa on svaki zavoj drifta a ovi skoro pa ko da su s skuterimaOčito znaš puno o supermotu
Citat: SQILLER - 12 Ožujak, 2013, 15:51:01Citat: luka.cilovic - 11 Ožujak, 2013, 20:37:56clan delux je za ove maher ovo koda su amateri nasprem njega, on ima jaja a ovi su curicedaj ne lupetaj gluposti daj ti nelupetaj oni cruzaju tu po stazi kad pogledam luxa on svaki zavoj drifta a ovi skoro pa ko da su s skuterima
Citat: luka.cilovic - 11 Ožujak, 2013, 20:37:56clan delux je za ove maher ovo koda su amateri nasprem njega, on ima jaja a ovi su curicedaj ne lupetaj gluposti
clan delux je za ove maher ovo koda su amateri nasprem njega, on ima jaja a ovi su curice
ma lux je zakon,frajer drifta da je to strasno,mislim da se cak i na zadnjem zna vozit ma lik je moj idol AJMOOOO LUUUUX
Je niđo i ti si ga zdrifto jedno dvaput
Citat: vale_46 - 14 Ožujak, 2013, 21:39:49Je niđo i ti si ga zdrifto jedno dvaput Je, je, ja vidla, majkemi, zdrifto ga dvaput u istom zavoju i to u pod!
bilo bude sigurno još će se povećat staza na van pa će se dio vozit unutra dio staze vani
Znam ja 2-3 crvena skuterasa koji bi se isto probali voziti