Ostalo > Motocikli

Aprilia RS 125 ili Yamaha YZF-R 125

<< < (15/27) > >>

gokiSP:
pa daj reci nam sta je to tako famozno u tvom motoru da stizes rs-a po zavojima

shegy:
aj snimi to pa da vidimo...... i o kakvom turbu ti pricas  :toothy12:

gokiSP:
ma nece, vidis da je to tajna... kad bi nam rekao morao bi nas ubit.... :toothy3:

Hostage:

--- Citat: crogenie - 27 Studeni, 2008, 02:18:33 ---
--- Citat: SCOOTER BOSS - 26 Studeni, 2008, 21:19:39 ---sve zavisi kako se vozi jedan moj drugar je imao rs-125 mislim da je bio 97-98 god i iz njega smo izvukli 38konja sa kn filterom za kola :D ali smo mu cesto radili generalku stim sto je njemu masina non stop bila u crvenoj zoni, zato polako vozite svoje masine i ako imaju snage a sto se tice rs je brzi od yzfa ali yzf je laksi za odrzavanje i po krivinama rs nema sanse sada sve zavisi ko vozi drugar i ja smo se trkali i po krivinama sam ga ostavljao ali zato na pravcu me je stizao ali sada yzf ima 4 ventila tako da, sve zavisi od vozaca moze se izvuci i vise ako se zna saltati kako treba i kada. moja preporuka je ako hocete da imate jaku masinu i znate dosta oko motora definitivno rs a sa druge strane yzf je jos komplikovaniji i sada pocinju da izlaze delovi i za njega auspusi cilindri... ja sam se licno odlucio za yzf ;)

--- Kraj citata ---

Frend ti je slab vozac... Po tome bi u GP125 svi uzeli YZF i ostavljali u zavojima ove sa RS-ovima, sta je prenejvjerojatno. YZF je lijep motor, al se u ubrzanju niti ciklistikom NE MOZE mjeriti sa RS-om. Sta se tice dugotrajnosti, to je druga stvar. Ja sam sa CBR-om 125 ostavljao RS u startu, prvih 20 metara, tamo negdje nakon 100 samo proleti kraj mene i gledam mu u rep.

150 sa YZF-om moraju bit ispunjena par uvjeta:
- 2 kilometra ravne ceste
- nema bure
- nizbrdica
- 6 brzina (ako je ima, nisam siguran) na 12000 okretaja

Gle, i ja obozavam 4t, al racunica ti je jednostavna:
50 2t = 100 4t
125 2t = 250 4t

--- Kraj citata ---

ti kazes da se r-125 ne moze mjeriti s rs-om...a kazes ti sa svojim cbr-om ostavis rs u startu 20 m i tek te nakon 100 kmh pretekne...haha :icon_thumright: :icon_thumright:

crogenie:
20 metara sam ispred, do 100 smo tu negdje, cim dodje do 100 samo proleti kraj mene, sta tu nije jasno? To je bio RS stariji, ako me sjecanje ne vara 98' il tu negdje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju