Ostalo > Motocikli

Aprilia RS 125 ili Yamaha YZF-R 125

<< < (16/27) > >>

Hostage:

--- Citat: crogenie - 27 Studeni, 2008, 16:49:51 ---20 metara sam ispred, do 100 smo tu negdje, cim dodje do 100 samo proleti kraj mene, sta tu nije jasno? To je bio RS stariji, ako me sjecanje ne vara 98' il tu negdje.

--- Kraj citata ---

to mi je cudno...nema šanse da si s cbr-om protiv rs-a tu negdje do 100-ke...al dobro

crogenie:
A cuj, buduci da je to bio stari RS, tko zna kakva mu je bila masina, sjecam se da mu ni prednja kocnica nije radila. Decko mi je rekao da mu ide 160, a do 100 smo fakat bili tu negdje, al cim sam dosao do 100 (tad se cbr pocinje debelo tromit) on jednostavno samo ode, a o zavojima da ne pricam.

Nemam razloga srat bez veze. ;D

Hostage:

--- Citat: crogenie - 27 Studeni, 2008, 17:21:17 ---A cuj, buduci da je to bio stari RS, tko zna kakva mu je bila masina, sjecam se da mu ni prednja kocnica nije radila. Decko mi je rekao da mu ide 160, a do 100 smo fakat bili tu negdje, al cim sam dosao do 100 (tad se cbr pocinje debelo tromit) on jednostavno samo ode, a o zavojima da ne pricam.

--- Kraj citata ---

onda je njemu stvarno bila masina u kur*u...jer nema sanse 4t drzat 2t u startu...jos je tvoj cbr 15(?) konja...a rs 30...mozda i vise =))

2TDottore:

--- Citat: Hostage - 27 Studeni, 2008, 19:12:38 ---
--- Citat: crogenie - 27 Studeni, 2008, 17:21:17 ---A cuj, buduci da je to bio stari RS, tko zna kakva mu je bila masina, sjecam se da mu ni prednja kocnica nije radila. Decko mi je rekao da mu ide 160, a do 100 smo fakat bili tu negdje, al cim sam dosao do 100 (tad se cbr pocinje debelo tromit) on jednostavno samo ode, a o zavojima da ne pricam.

--- Kraj citata ---

onda je njemu stvarno bila masina u kur*u...jer nema sanse 4t drzat 2t u startu...jos je tvoj cbr 15(?) konja...a rs 30...mozda i vise =))

--- Kraj citata ---

ima ima jedino ako ovaj na 2T krece sa ler gasa.Onda ga 4T opere na startu.  :toothy12:

spyke#1:

ima ima jedino ako ovaj na 2T krece sa ler gasa.Onda ga 4T opere na startu.  :toothy12:
[/quote]

...ili mozda 4t ima turbo  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju