Ostalo > Motocikli
Aprilia RS 125 ili Yamaha YZF-R 125
2TDottore:
--- Citat: Drnda-1 - 26 Studeni, 2008, 19:03:11 ---koliko moze trajati klip ili karika u RS-a onog sa jednom karikom, ima jedan da se prodaje ovdje blizu mene pa da znam
--- Kraj citata ---
5000-7000
SCOOTER BOSS:
sve zavisi kako se vozi jedan moj drugar je imao rs-125 mislim da je bio 97-98 god i iz njega smo izvukli 38konja sa kn filterom za kola :D ali smo mu cesto radili generalku stim sto je njemu masina non stop bila u crvenoj zoni, zato polako vozite svoje masine i ako imaju snage a sto se tice rs je brzi od yzfa ali yzf je laksi za odrzavanje i po krivinama rs nema sanse sada sve zavisi ko vozi drugar i ja smo se trkali i po krivinama sam ga ostavljao ali zato na pravcu me je stizao ali sada yzf ima 4 ventila tako da, sve zavisi od vozaca moze se izvuci i vise ako se zna saltati kako treba i kada. moja preporuka je ako hocete da imate jaku masinu i znate dosta oko motora definitivno rs a sa druge strane yzf je jos komplikovaniji i sada pocinju da izlaze delovi i za njega auspusi cilindri... ja sam se licno odlucio za yzf ;)
spyke#1:
--- Citat: SCOOTER BOSS - 26 Studeni, 2008, 21:19:39 ---sve zavisi kako se vozi jedan moj drugar je imao rs-125 mislim da je bio 97-98 god i iz njega smo izvukli 38konja sa kn filterom za kola :D ali smo mu cesto radili generalku stim sto je njemu masina non stop bila u crvenoj zoni, zato polako vozite svoje masine i ako imaju snage a sto se tice rs je brzi od yzfa ali yzf je laksi za odrzavanje i po krivinama rs nema sanse sada sve zavisi ko vozi drugar i ja smo se trkali i po krivinama sam ga ostavljao ali zato na pravcu me je stizao ali sada yzf ima 4 ventila tako da, sve zavisi od vozaca moze se izvuci i vise ako se zna saltati kako treba i kada. moja preporuka je ako hocete da imate jaku masinu i znate dosta oko motora definitivno rs a sa druge strane yzf je jos komplikovaniji i sada pocinju da izlaze delovi i za njega auspusi cilindri... ja sam se licno odlucio za yzf ;)
--- Kraj citata ---
samo sa filterom i to jos od auta tesko da ste dobili 4+ ks
a to da je yzf brzi u zavojima od rs-a :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: bice da ti je drugar slab neki vozac
crogenie:
--- Citat: SCOOTER BOSS - 26 Studeni, 2008, 21:19:39 ---sve zavisi kako se vozi jedan moj drugar je imao rs-125 mislim da je bio 97-98 god i iz njega smo izvukli 38konja sa kn filterom za kola :D ali smo mu cesto radili generalku stim sto je njemu masina non stop bila u crvenoj zoni, zato polako vozite svoje masine i ako imaju snage a sto se tice rs je brzi od yzfa ali yzf je laksi za odrzavanje i po krivinama rs nema sanse sada sve zavisi ko vozi drugar i ja smo se trkali i po krivinama sam ga ostavljao ali zato na pravcu me je stizao ali sada yzf ima 4 ventila tako da, sve zavisi od vozaca moze se izvuci i vise ako se zna saltati kako treba i kada. moja preporuka je ako hocete da imate jaku masinu i znate dosta oko motora definitivno rs a sa druge strane yzf je jos komplikovaniji i sada pocinju da izlaze delovi i za njega auspusi cilindri... ja sam se licno odlucio za yzf ;)
--- Kraj citata ---
Frend ti je slab vozac... Po tome bi u GP125 svi uzeli YZF i ostavljali u zavojima ove sa RS-ovima, sta je prenejvjerojatno. YZF je lijep motor, al se u ubrzanju niti ciklistikom NE MOZE mjeriti sa RS-om. Sta se tice dugotrajnosti, to je druga stvar. Ja sam sa CBR-om 125 ostavljao RS u startu, prvih 20 metara, tamo negdje nakon 100 samo proleti kraj mene i gledam mu u rep.
150 sa YZF-om moraju bit ispunjena par uvjeta:
- 2 kilometra ravne ceste
- nema bure
- nizbrdica
- 6 brzina (ako je ima, nisam siguran) na 12000 okretaja
Gle, i ja obozavam 4t, al racunica ti je jednostavna:
50 2t = 100 4t
125 2t = 250 4t
SCOOTER BOSS:
nije drugar toliko los vozac ali sada boze moj ali yzf stvarno dobro ide pa imam ga ja valjda znam a da dam odg na filter od kola nije samo filter nego karburator veci ngk ventili... jeino nam je bilo ostalo auspuh da menjamo ali ga je prodao, ja bi svima preporucio yzf manje se kvari a sto se tice brzine i snage sve moze da se uradi pogotovo yzf je 4t tako da veoma lako moze turbo da se stavi bez ikakvih problema ja sada nebi mnogo da se raspravljam sa vama u ostalom neznate sta lezi u mom yzfu da bi stizao drugara po krivinama ali necu ni odati tajnu a ima konja puno ;) ko zna sta je doradivano na novom motoru svaka mu cast neka kaze ali ja cu zadrzati za sebe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju