Ostalo > Motocikli

Aprilia RS 125 ili Yamaha YZF-R 125

<< < (13/27) > >>

ADRO 3:
dada to je istina... oni full stari su imali 1 kariku...

al od onog malo novijeg onog skroz oblog (pcelice) su 2 karike

sp...:
gle......ja bi uzo rs-svakako....jer baš nisam fan 4 t .........mislim ako nije malo više kuba odna mora bit 4 t heheh......dosta ljudi ima rs-a i mogu ti reć niko se ne žali...ide jebeno ..motor je prelijep.. da naravno 2t ...i kaj češ više...yzf-r samo po sebi, zato jer je 4 t malo trom dok se on razvrti dok uhvati grif a rs ti ima onu traženu eksplozivnost u startu...i šusa jebeno tak da ...nemam ti kaj govorit više hehe  :icon_thumright: :icon_thumright:

SCOOTER BOSS:

--- Citat: charnel - 25 Lipanj, 2008, 15:32:47 ---yamaha yzf-r 125
jedan cilindar, četverotaktni,
15ks pri 9000okr/min
napajanje -ubrizgavanje
6 brzina
126,5 kg
max brzina 120kmh

aprilia rs 125
29 ks (otvorena verzija)
karburator
6 brzina

max brzina 155kmh

--- Kraj citata ---
moram reci da je to greska da yzf ide 120 ja sam sa mojim letos isao 147, tako da.... a i u ostalom izalze novi delovi za yzf moja preporuka je svima yzf ja sam prezadovoljan svojom masinom

Hostage:
ja isto sam prezadovoljan sa r-125...i kad bi uzimao uzimao bi r-125 bez razmisljanja...jedino sto je prednost rs-u je brzina i eksplozivnost...ali sam se odlucio za r-125...jer imam 16 godina...kao prvo ne smijem vozit rs-a...kao drugo manji troskovi odrzavanja 4t i manja potrosnja...a i vec je netko napisao u nekom topicu...da se ne isplati uzimat rs-a ako se ne razumijes dovoljno u motore =)...

Drnda:
koliko moze trajati klip ili karika u RS-a onog sa jednom karikom, ima jedan da se prodaje ovdje blizu mene pa da znam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju