Ostalo > Motocikli

Aprilia RS 125 ili Yamaha YZF-R 125

<< < (21/27) > >>

SCOOTER BOSS:
ma nisam se nabio nego proklizavanje mislim duga prica drugi su mi podmetnuli da  padnem igrali su se sa prednjom gumom i meni pocne volan da seta i ja da nebi polupao motor skroz povucem ga na sebe da prokliza i jbg bar su samo plastike otisle popravice se sta da se radi samo su skupe nove olastike kao pola motra malte ne za obicne plastike.

spyke#1:

--- Citat: 2TDottore - 27 Studeni, 2008, 23:10:02 ---jako lijep motoric jedino sto mi je na njemu smijesno su prednje vilice i trokuti i hebli.Ja bi to skinuo dolje i stavio kompletan prednji kraj upsidedown od cagive mito evolution sa diskom 320 i cetveroklipnim zlatnim brembom.Onda bi yzf-r 125 bio prejeben.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

potpis, ali opet ne bi bio bolji od rs-a  :toothy9:

spyke#1:

--- Citat: SCOOTER BOSS - 27 Studeni, 2008, 22:47:58 ---bravo za sve vas ali nema veze ja znam sta radim i kako i nemam sta da dokazujem ovde na forumu u ostalom ako bude ko od vas dolazio u srbiju na tuning styling sajmove videcete moje motore kada ih zavrsim sve projekte pocev od skutera pa do yzfa poz za sve vas.i moram da dodam da turbo funkcionise i tek kako na jedno cilindricnom motoru mozda ti liku neznas da pritisak moze da se podesava koliko da  puni turbo

--- Kraj citata ---

to je najvaznije, dok god znas sta radis bit ce ok  :icon_thumright:

znam ja da se pritisak moze podesavati, ali je stvar u tome da trebaš imati dovoljan pritisak da bi uopce imao sto podesiti. posto je to jdnocililindrican motor ispuh ti je svaki 4 takt i javljaju se velike promjene u pritisku, tj. trebao bi imati malu turbinu , ciji bi rotor imao malu inerciju da dobis kakav takav konstantan tlak na izlazu. razmisli malo i o ubrizgavanju i to bi ti moglo stvarat probleme...

p.s. ne kazem ja da je nemoguce, naprotiv ako znas sta zelis i sta radis sve je moguce. ali treba pazit kod takvih stvari jer to ponese, ulozis puno para i truda, a rezultat nije uvijek kakav ocekujes da ce bit.

SCOOTER BOSS:
naravno ali se nemoze znati dok se neproba nesto, ja sam pravio gresaka i gresaka dok sam tunirao skuter dok nisam naucio ali drugacije nemoze, isto kada bi na nekom motoru sa karburatorom stavio kn i sada nemozes znati od jednom koja dizna mu treba koliko veca od prilike se zna ali treba probati i naci pravu

NeoDJW:
Nisam neki znalac bas o motorima al znam ovo 125 2t vs 125 4t ???? 4t nema sta tu radit , o dugotrajnosti nepircamo, nego o perf i ostalim faktorima ako zelimo malo ''zescu'' voznju ( kolko moze bit zestoka s 125ccm  ??? ??? ) tolko o mene.......... kao sto rekoh nisam neki znalac hahahahhahahaha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju