Ostalo > Motocikli

Aprilia RS 125 ili Yamaha YZF-R 125

<< < (20/27) > >>

2TDottore:

--- Citat: gokiSP - 27 Studeni, 2008, 23:12:17 ---ja bi onda usput i masinu promijenio...

--- Kraj citata ---

e sad bas ne valja pretjerivat.  :toothy9: Ma motoric je ok samo mu ovjesi i kocnice nevaljaju.To treba zamijenit i to je sve.  :icon_thumright:

SCOOTER BOSS:
eto kako se zavrsilo sa njim ali su samo plastike otisle a makina radi i dalje tako da posle pada sam vozio stunt malo se zezao i trenirao sada ide kompletno popravljanje u tuniranje

2TDottore:

--- Citat: SCOOTER BOSS - 27 Studeni, 2008, 23:21:25 ---eto kako se zavrsilo sa njim ali su samo plastike otisle a makina radi i dalje tako da posle pada sam vozio stunt malo se zezao i trenirao sada ide kompletno popravljanje u tuniranje

--- Kraj citata ---

lijepo si ju uneredio.Svaka cast.  :icon_thumright:

SCOOTER BOSS:
he he jbg desava se meni vazno da je radio do kraja sezone haha mozda ce ovo nekome smesno da zvuci ali posle provedene noci u bolnici i usivanja sutra dan su doterali motor i ja nisam mogao da hodam nekako uz kucu ja se odvucem da vidim motor i toliko me  zabolelo da sam zaplakao mislim toliko o tome koliko volim motore dzaba sto su me tesili da cu dobiti novi i jaci sta god hocu ali nije to to mislim da ce me razumeti onaj ko je ima slicne situacije, ali samo dalje mora da se gleda sada je kompletna prerada ;) i jos vise tuniranja

Crazy Kuree:
gadno je dobio ovaj yzf u što si se zabio?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju