Ostalo > Motocikli
Aprilia RS 125 ili Yamaha YZF-R 125
2TDottore:
--- Citat: gokiSP - 27 Studeni, 2008, 23:12:17 ---ja bi onda usput i masinu promijenio...
--- Kraj citata ---
e sad bas ne valja pretjerivat. :toothy9: Ma motoric je ok samo mu ovjesi i kocnice nevaljaju.To treba zamijenit i to je sve. :icon_thumright:
SCOOTER BOSS:
eto kako se zavrsilo sa njim ali su samo plastike otisle a makina radi i dalje tako da posle pada sam vozio stunt malo se zezao i trenirao sada ide kompletno popravljanje u tuniranje
2TDottore:
--- Citat: SCOOTER BOSS - 27 Studeni, 2008, 23:21:25 ---eto kako se zavrsilo sa njim ali su samo plastike otisle a makina radi i dalje tako da posle pada sam vozio stunt malo se zezao i trenirao sada ide kompletno popravljanje u tuniranje
--- Kraj citata ---
lijepo si ju uneredio.Svaka cast. :icon_thumright:
SCOOTER BOSS:
he he jbg desava se meni vazno da je radio do kraja sezone haha mozda ce ovo nekome smesno da zvuci ali posle provedene noci u bolnici i usivanja sutra dan su doterali motor i ja nisam mogao da hodam nekako uz kucu ja se odvucem da vidim motor i toliko me zabolelo da sam zaplakao mislim toliko o tome koliko volim motore dzaba sto su me tesili da cu dobiti novi i jaci sta god hocu ali nije to to mislim da ce me razumeti onaj ko je ima slicne situacije, ali samo dalje mora da se gleda sada je kompletna prerada ;) i jos vise tuniranja
Crazy Kuree:
gadno je dobio ovaj yzf u što si se zabio?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju