Ostalo > Motocikli
Aprilia RS 125 ili Yamaha YZF-R 125
ToNYGP1Racing:
Turbo nemoze ici na 125 ccm. Ne izbacuje dovoljno ispusnih plinova da bi pokretali turbinu... to bi trebo biti neki mini-turbo da uspije pokretat, a i da ga uspijes pokrenut ne bi dobio nikakve vece snage! Tako da je najbolje stavit malossi kit od 180 ccm, mako sredit ovijes i kocnice, neki spuh i gotova prica.. :laughing7:
juric_16:
ako si za kraće vožnje i divljanje uzmi rs-a
ako si za duže vožnje i uživanje u vožnji uzmi r125
rs uzmi ako imaš novaca za gorivo i održavanje(karike svakih 8-9tkm, ulje svakih 1000km,potrošnja 8-9 litara na 100 km)
ako hoćeš samo pali i vozi i toči jednom mjesečno onda r125
ja da sad uzimam uzeo bi r125 bez razmišljanja jer sam malo vidio kak je to uživat u vožnji a ne samo jurcat, a da bi volio imat rs-a bi, onak malo za divljanje
ali ja sam gladan putovanja i da sad imam r125 otišo bi u Hercegovinu kod tekte,i kod rodbine u Sloveniju i tako malo obišo Hr i okolicu,mislim otišo bi ja i na zipu ali nedaju mi starci
vuk:
može se i s rs-om na duže vožnje, a 8-9 litara troši ako se gazi stalno, normalne vožnje troši 5,5-6 litara
ToNYGP1Racing:
--- Citat: vuk - 08 Srpanj, 2009, 23:17:20 ---može se i s rs-om na duže vožnje, a 8-9 litara troši ako se gazi stalno, normalne vožnje troši 5,5-6 litara
--- Kraj citata ---
A i to je ok.. Ali kad znas da yamaha trosi između 2-3 litre, nemamo sta pricat.. vozis se besplatno i nema nikakvih ulaganja..
S punim rezervarom r 125 mozes proc 500 km dok s rs-om 200-250 maximalno 300 ako se vozis ko bakica..
juric_16:
r125 i kad stišćeš do jaja može prijeći 300km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju