Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Rolice od 3,7 do 4,0 na serijskom variomatu, federi na kumplungu malossi zuti, centralni bijeli malossi ili zuti malossi
Peza kao zgewindani Lamborgini
Lijep je rox , dobar izbor spuha .
plastificiraj ga u zutu boju
Moj izbor bi bio plastificirat u crnochrom bi se jako isticao, a kako i sam kažeš nemaš ništa drugo chromirano na motoru.
Prodaj roxa i kupi runnera,bar bus imal lijepo deklo Ma baci ga u crno samo prije plastifikacije obavezno pjeskarenje.
di to ima kromiranje i koja je cijena?
Ekipa savjet...posto ocekujem ovaj tjedna reversa pa sam mislio kupit i remen ma da ovaj ima (4000 prvi remen serijski) al reko ono kupil bi svejedno novi a neznam koji...
Citat: silvio - 17 Ožujak, 2013, 22:19:15Ekipa savjet...posto ocekujem ovaj tjedna reversa pa sam mislio kupit i remen ma da ovaj ima (4000 prvi remen serijski) al reko ono kupil bi svejedno novi a neznam koji...Originalni Yamahin remen kupi to je zakon remenIako ako ovaj ima 4000 ja bi ga jos ostavio
Citat: silvio - 17 Ožujak, 2013, 22:19:15Ekipa savjet...posto ocekujem ovaj tjedna reversa pa sam mislio kupit i remen ma da ovaj ima (4000 prvi remen serijski) al reko ono kupil bi svejedno novi a neznam koji...motoforce kevlar moja preporuka
Orginal yamahin remen uzmi . nikakav kevlar i sranja, taj remen vozi do 10000km bez problema.izmjeri vanjsku i unutranju sirinu, ako si jos u tolerancijama nemas sta mijenjat.
ZA kevlar se ne brini samo nemoj malojzija uzimat oni pucaju svako malo. Ostale marke su dobre što se tiče kevlara samo nađi si dimenzije odgovarajuće.