Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
2t ULJA
challenbeen:
Ja sam oko 120.000 km prosao na dieselu Peugot Partneru sa petrolovom polusintetikom (pun rezervar 0,5 litra dvotaktola) i nije dimilo
ive_91:
Planiram uzet ipone jagodu na sljedecem tanku pa da fino miriši.. Sad ni ne znam što je unutra jer sam ga kupio prije godinu i nešto a napravio nit 500km u sezoni
matija84m:
--- Citat: challenbeen - 22 Kolovoz, 2021, 14:02:59 ---Ja sam oko 120.000 km prosao na dieselu Peugot Partneru sa petrolovom polusintetikom (pun rezervar 0,5 litra dvotaktola) i nije dimilo
--- Kraj citata ---
Zasto dvotaktol u naftu?
challenbeen:
--- Citat: matija84m - 22 Kolovoz, 2021, 14:45:15 ---
--- Citat: challenbeen - 22 Kolovoz, 2021, 14:02:59 ---Ja sam oko 120.000 km prosao na dieselu Peugot Partneru sa petrolovom polusintetikom (pun rezervar 0,5 litra dvotaktola) i nije dimilo
--- Kraj citata ---
Zasto dvotaktol u naftu?
--- Kraj citata ---
Dvotaktol u diesel agregatima služi kao aditiv gorivu, bolje auto radi, podmazuje, manje drhti, mqnja je potrošnja goriva. U Passata isključivo Motul Scooter Expert ulivam hahaha i to 0,3 na 60 litara (razrijeđeno) jer ima manje dizne...
PchelaUbica:
Bas pametno u novije aute tocit dvotaktol. Da je dobro onda bi i proizvodaci preporucali. Neki upozoravaju da je i ucestalo koristenje aditiva stetno. A dode ti skoro na isto
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju