Tehnički kutak > Garaža

Peuget speedfight (put prema high endu)

<< < (7/14) > >>

Tomi_ZG:
Stvarno si odlično složio sf-a,i mašinu i styling,boja mu super paše,i vilica od roxa s oversizeom.
Jedino da još staviš original crni far i neke manje retrovizore.

marijan slogar:
Hvalaa puno  :) ovaj far sad lijepo stoji kad sam stapove od vilice ispolirao pa se uklapa dobro, a retrovizore sam skinuo tak da je sad puno bolje sto se tice izgleda od napred  :)

Drnda:
reci mi posto i ja imam rox vile na sfu...
da li je tebi trokut gdje se stezu tubovi ravan , ili je oblika banane, onako savijen , moj je savijen i far nikako ne moze uci...
reci mi i jesi po faru nazad turpijao da ne udara trokut?

marijan slogar:

--- Citat: Drnda-1 - 11 Siječanj, 2013, 21:02:51 ---reci mi posto i ja imam rox vile na sfu...
da li je tebi trokut gdje se stezu tubovi ravan , ili je oblika banane, onako savijen , moj je savijen i far nikako ne moze uci...
reci mi i jesi po faru nazad turpijao da ne udara trokut?

--- Kraj citata ---
Savijen je, ja sam leću od kratkog svijetla izvadio bio zato sta ona najvise smeta zato kaj je izbacena i sve u ravnini di se spaja dugo svjetlo je odrezano i poravnano i onda ne lupa po faru, samo kaj onda nema kratkog svjetla, imao sam leću od jednog auta razbijenog kaj je ravna i nju sam pripasao gore nekak jedva bio, zezao sam se dosta i uspio sam tak da imam sad i kratko ali bio sam se dosta vozio bez kratkog, mogu sutra skinut far pa poslikat i poslat ti u pm ako bi ti pomoglo?

Drnda:
ma kod mene je far od sf1 potpuno obrusen, moram napraviti rupu i staviti 1 zarulju koja je  dugo i kratko svjetlo  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju