Tehnički kutak > Garaža
Peuget speedfight (put prema high endu)
mali_becar:
jako lijepo, bas me zanima kako ce to dalje napredovat
Leki2t:
Drnda,ako je pravilnikom karb ograničen na 21 to je u redu ali to nije high end.
Marijane ovo je tvoja tema pa mi ti odgovori kako si pripaso pia polutke na speedfight,koji remen i koji variomat?
skini dekl i slikaj ili reci gdje si ja sam kod tebe za pola sata
i nemojte meni govoriti da pišem gluposti,to što imam 13 godina ništa ne znači,pročitajte pažljivije moje predstavljanje tko stoji iza mene
Biker(ss):
Super izgleda :icon_thumright: zavidim ti koliko je bolji nego moj po svemu
video? :P
marijan slogar:
Drnda, aha aha onda oke jasno mi je :) nadam se da ces uspjet slozit jer mi od sf1 far brutalno izgleda :icon_thumright:
mali_becar,hvala :) a nadajmo se da ce napredovat samo da bude novaca to je najveci problem :icon_scratch:
Leki moguc je high end sa 21 karbom, procitaj si pravilnike u drugim drzavama za trke sto su bili neznam jesu jos uvijek takvi :dontknow: i to jesu high end masine.. da napisao si gluposti procitaj malo bolje pa ces skuzit, a kao drugo neznam kolko godina imas ni nista koda je to uopce bitno koda smo na forumu od ko zna cega a ne od skutera :laughing7: a kao trece imam pametnija posla trenutno nego da tebi skidam dekl i slikam si po motoru, ak si vec tak pametan kak se tu pravis onda sam nes slozi bez pomoci drugih :icon_thumright:
Biker. Hvala puno ;D bude bio video cim dode ljepse vrijeme za sad nemam niti jedan :sad1:
Drnda:
meni je od sf1 onako agresivniji, ali nije cist kao na sf2, imaju one crte pa cu to pokusati skinuti....
po pravilniku ne smije veci od 19mm ici...
a imas primjera u HR i sire kako dobro idu high end setupi s time...
veci karb nije lose, ali trebas proracunati koliko ti zapravo velik karb treba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju