Tehnički kutak > Garaža
Peuget speedfight (put prema high endu)
marijan slogar:
--- Citat: Drnda-1 - 10 Siječanj, 2013, 13:25:50 ---replica se bez problema naturpija da radi na 13 tisuca okretaja, i moja na pezou i mina nardu je vrtjela tu negdje.. i to ide ko prokleto :toothy11:
--- Kraj citata ---
Tako je :toothy3: Drago mi je cut da nas ima tolko sa sf-ima slozenim, bilo bi lijepo da se svi jednom negdje skupimo i provozamo zajedno makar je to jako tesko al bome bi to bio veliki skup :glasses2: :headbang:
marijan slogar:
--- Citat: R-Fan7 - 10 Siječanj, 2013, 13:35:20 ---znam tog pegya jos dok je serijske felge imo ;D
care bumo ga slozili do proljeca nis ne brini :icon_thumright:
razocarat cu se ak ne vidim bar 130 na cukici :toothy10:
--- Kraj citata ---
Ma ti ga znas dok je s blokadama 45 iso :toothy11:
Ma samo da bude novaca pa ce se sve slozit to lagano pa cemo rezultate vidjet :) :icon_thumright:
Leki2t:
Kako si ti na pia polutke stavio peugeot-ov multivar i sa kojim remenom?Za high-end je bitnija port-area prelivnih kanala,ispuh ako treba je lakše obraditi.Sa karburatorom 21 High-end nije moguć,dellorto 26 ili 28 za 68 ccm,a i bez roost-a ili nečeg sličnog...težak posao.Prouči projekte Mrkšića i Haca,a i Radomirova vivacity je opaka...
Drnda:
Leki.. prosuo si sad gluposti kvalitetno...
prvo provjeri na kojim karbovima se voze prvenstva gdje su high end setupi i kako to ide....
pia polutke su vjerojatno ili 128 ili je tokario ove novije jer nemogu sjesti bas u blok, prevelike su 134mm , kuplung je isti, neki kazu i zvono, ali ja nisam probavao pa nemogu reci sa sigurnoscu...
marijan slogar:
Leki polutke su 128 i ja nisam reko da mi je skuter high end nego ce bit il cu probat da bude, aleluja da na high endu necu imat 21 frgazer imat cu veci,ovo mi je setup koji sam do sad imao kaj spada pod midrace (ali ak smo vec kod frgazera na trkama po pravilima frgazer na high end masinama nesmije bit veci od 21 ili 19 nisam siguran tako da..), znam ja kaj se po cilindru mora sve radit nisam 1 skuter slagao, daj prvo malo procitaj kaj pise na projektu sve pa onda komentiraj a ne lupetaj bezveze gluposti jer nema smisla ovo kaj si napisao :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju