A nemam pojma, čitao sam dosta po netu sad i baš dojmove korisnika koji su koristili S2 i XPeriu S i da mogu reć šta je bolje i razliku, dosta ljudi je na strani Xperie
Jel govoriš iz vlastitog iskustva il ? Jesi koristio ta oba mobitela.. ?
Iskreno nisam ih koristio dosta dugo da bi ti mogel reči da sam ih imal, ali i jednog i drugog sam imal, oba kolega koji su radili samnom prek ljeta su imala navedene mobitele, pa sam non stop prčkal po njima...i zaključil sam da je SGS II bolji...
Xperia kao ima nešto oštriji ekran zbog veće reze ali usporedno gledano ne čini se uopće bolji. I to kaj ima jači proc uopće se ne skuži, ja ne znam zake ali SGS mi se činil dosta brži.
A sad mi je i frend rekel koji je imal oba da Xperia ima dosta lagga, i da ga živciraju one dole tipke...
Gle vjerojatno nebudeš fulal ni sa jednim, ali moj izbor je SGS II, ni jedan ni drugi nisu loši mobiteli, to su bili prije godinu dana top modeli...pa nemreš puno fulat.
No ja više vjerujem Samsungu i + je to što imaš JB za SGS II, kaj je po meni veliki +, priča se da bu došel i za Xperiu S ali ko zna...