Uff... Neče Yasuni uskoro. Ovo sad što složim me mora do kraja ljeta služiti.
Ovo sa skutom mi je pojelo svu lovu sad a neki dan sam i zeca pokupio na 140km/h sa autom.
Razbio mi branik i karter. Šteta oko 1500kn. Mislim, jebeš 1500kn, iskreno mi je više žao zeca jadnoga. Branik neču ni slagati kad auto cijeli izgleda kao da vozim Destruction Derby a karter sam več riješio. Zeca nažalost ne mogu vratiti. :'(
Al ajde, što me nije ubilo, pojelo mi je živce.
Ide se dalje, plan je uskoro sve to dovesti na neku solidnu razinu. Hoču sad scoot posložiti kako spada i da ne brinem oko radilice, zato i uzimam ovu "jaču". Kasnije bi si Yasunia R nabacio, promjenio struju kompletnu i uzeo bolje kvačilo al to nek ostane za sljedeču sezonu. Plan je zdravih 11/12 KS dobiti pa nek ide koliko če iči.
A oko volje... Toga imam uvjek. Trenutno sam doma i u međuvremenu što mi ostane vremena od otvaranja firme i uređenja prostora, sve ode na auto i motor. Mislim da me i buduča žena več lagano čudno gleda. Jednostavno me to smiruje i služi mi kao neka vrsta ispušnog ventila. Mislim da ne prođe dan a da barem ne siđem u garažu ili po netu ne potražim riješenje za neki od problema koje imam na autu. I tako več preko 5 godina.
A planova ja imam koliko treba... Ono, radim i ne razmišljam da ču ja sebi kupiti oblekicu... Neeeeeeee!!
Jebeš obleku, trenirka rula.... Meni je plan kupiti bregaste, maknuti hidropodizače i iči na mehaničke. Pa se gleda standalone ECU za auto. ja bi ITBove slagao. Ajooooj.... A o ciframa neču ni početi. Jednostavno je to moj način razmišljanja i iskreno, neznam što bi se moralo desiti da prestanem sa tuningom. Pa makar samo kosilice slagao...