Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Josip:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 01 Travanj, 2010, 14:20:50 ---Stavio ljubicasti centralni,bio si u pravu 6.9 su bile preteske,stavio 5.5 i vrti se 8800 po cajgeru,i vozio sam se 20tak minuta i nije vise tak trom,ali nakon 10min se tocne osjeti da neide 100% ko na pocetku..nekako je i u dodavanju gasa tromiji i sporije dize okretaje,istina da navuce malo brze okretaje nego prije ali opet se ta tromost pojavljuje,stvarno neznam do cega je to...
I da kad sam mjenjao rolice,nisam mogao skinut bolcnu i poklopac za rolice s mjesta...ni milimetar simo tamo ko da je prikljesten ili nesto?
A mjenjao sam ih i prosli tjedan i sve bez greske..
--- Kraj citata ---
Ima sam slicne probleme na typhoonu, 19mm, 45° prirubnica, vl14, preraden sport, leo titanium, multivar...
a problem mu je bio sta je AC, i dosta ljudi je reklo da AC malo izgubi na snazi kad ga se forsira :icon_thumright:
Drnda:
jbg, to je tocno, ac pri forsiranju gubi performanse...
Josip:
--- Citat: Drnda-1 - 25 Travanj, 2010, 11:32:51 ---jbg, to je tocno, ac pri forsiranju gubi performanse...
--- Kraj citata ---
znam da bi bija dosta slabiji kad bi se vozili do splita (cca 25km) nebitno dal se vozi sa 75% ili 100% gasa, ali je po gradu bija zivcan, i ima je onaj tip zatvorenog dekla, pa bi vjerojatno uz sve i prijenos prokuva :toothy9:
Drnda:
jace se osjeti kada prijenos se pregrije nego ista drugo.. tek onda je trom za poluditi...
Giz:
Ja nemam takvih problema. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju