Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Matori:
--- Citat: Giz - 24 Travanj, 2010, 23:01:51 ---S tim radilicama nečete ništa napraviti. Šire su, veči promjer zamašnjaka je i nema dosjeda za zupčanik uljne pumpe.
--- Kraj citata ---
...em ti srecu,iz pune vrece p.... ja bi k... izvukao - ali opet fino izgledaju oni kompleti za tunning !!!
A sto se tice hladjenja prenosa ni ja nemam tih problema zahvaljujuci Giz-u :notworthy: deklo hladno koliko god dugo vozio,a reduktor tek onako da se zagrije po ovakvim hladnijim nocima !!!
Rupe imaju vise namjena-hvala bogu na njima !!! :laughing7: :laughing7:
Giz:
Lol... Nisam ovu komparaciju još čuo. :laughing7:
Matori:
Pratim ovdje sto vi ugradjujete na svoje scotere i vecina ide na malossi ili tp !!!
Jel postoji neki odredjeni razlog da niko ne ugradjuje nista od Hebo programa ili sto vec ......sad gledam nesto po ovim shopovima i ima dosta toga a i cijene su nesto nize !!!
Jeli kvalitet u k.... ili sto vec pa niko ne stavlja njihove dijelove ???
Josip:
--- Citat: Matori - 26 Travanj, 2010, 22:29:47 ---Pratim ovdje sto vi ugradjujete na svoje scotere i vecina ide na malossi ili tp !!!
Jel postoji neki odredjeni razlog da niko ne ugradjuje nista od Hebo programa ili sto vec ......sad gledam nesto po ovim shopovima i ima dosta toga a i cijene su nesto nize !!!
Jeli kvalitet u k.... ili sto vec pa niko ne stavlja njihove dijelove ???
--- Kraj citata ---
Lakse je za nabavit tp i malossi, a i potrosne djelove (karike brtve i ta sranja), nisu nista nekvalitetniji, to zavisi o drugim faktorima.........
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: Josip - 27 Travanj, 2010, 22:04:42 ---Lakse je za nabavit tp i malossi, a i potrosne djelove (karike brtve i ta sranja), nisu nista nekvalitetniji, to zavisi o drugim faktorima.........
--- Kraj citata ---
Mislim da se tu radi o onoj poznatoj,kud svi tu i mali mujo ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju