Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (148/163) > >>

Giz:
Bobina?

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Giz - 24 Travanj, 2010, 14:49:20 ---Bobina?

--- Kraj citata ---

Neznam,imam dojam ko da se nesto od opterecenja zagrije ili slicno,i jednostavno u jednom trenutku vise nemoze izdrzat i skuter crkne..

Matori:
Pozz.

Ja sam jucer promijenio bobinu koja me hebe od prosle godine !!!
Skut dodje do 5500 okr. i pocne se gusiti,i tako 1-2 min dok se malo svjecica ne zagrije i onda sve ok !!!

Zašto je doslo do toga da je bobina probila ???

Moja pretpostavka a vjerujem i da je tocna - skut sam par puta na nogarama vrtio do kraja (po obrtomjeru za skalu iza 12000),i vjerujem da je zbog toga i probila !!!

Hocu reci da je i kod tebe to mozda problem,sam kvalitet bobine moze biti upitan na tom broju okretaja!!!

Nego pitanje za lokalnog doktora za R50X !!! Naravno Giz  ;D ;D :headbang:

Na 303R i na R50X bi trebale biti iste masine - znaci i radilice itd..... ?????

www.xtreme-scooter.at
Pogledajte radilice za 303R na ovoj stranici - kolika je mogucnost da to stvarno odgovara i ta R50X !!!

Ako odgovara to bi mogla biti dobro rjesenje za zamjensku radilicu !!! Mislim na ove racing modele  :toothy12: :toothy12:

ProDriverGT(TGB):
Mogla bi bit bobina vidis,kolko para je neka druga?,danas se s frendom vozio cuku vremena sa skuterom,svako svojim i przio ga jedno 3km ful gas i pustim gas,pa ga dodam,pocne nesto pucketat,ja smirio voznju na nekih 70kmh vozio malo tako,i poslje sve ok,cudno...
A za info. sta se tice radilice,cekamo doktora giza  :icon_biggrin: Ja sve strepim kad ce moja na pocinak  :toothy3:

Giz:
S tim radilicama nečete ništa napraviti. Šire su, veči promjer zamašnjaka je i nema dosjeda za zupčanik uljne pumpe.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju