Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (147/163) > >>

Giz:
Po spec, ono kaj je najbliže iako ne IDEALNO je kataloški broj koji sam stavio. S njim bi se dalo kompenzirati sitna razlika. Ovaj koji sad imam je way-off.

SlowRider:
a sto kazete na to da specifikacije remenja bas i nisu vjerodostojne  ;D tako je malossi kevlar za minarelli duzi od topovog remena, cini mi se 745,6 vs 738, a u stvarnosti je topov remen dulji za pola cm, mozda cak i malo vise.  :happy3:

Giz:
A hebga... nekako moraš krenuti pa iskustvom naučiti... Jel tak?

walkay:
Pozz ljudi! Imam jedno pitanje, koja je razlika izmedu Polini kevlar belt borj: 248.008 i 248.038 za SF2! Jel duzina, zato sto mi frenda sad kaze da mu ne pase gore na R50X ovaj prvi 248.008, a ja sam njemu ovaj narucio 248.038! Kaze da je kratak, je moguce da je 248.038 duzi?  :help: Thanks  :icon_thumright:

ProDriverGT(TGB):
Imao si pravo giz sa rolicama: meni su rms-ove 5.5g pokazale ubiti manje od 5.1g tj. 5.04g ,polinijeve 6.9g - 6.54g
I treba mi sad neka sredina od tih dvoje rolica znaci pravih 5.8g 5.7 5.6 tu negdje..
Malo mi sad previse vrti al ide ko blesav,crko je neki dan opet i sve vise i vise sam uvjeren da ga struja negdje zajebava..taj put kad je crko jedno 10min sam ga puni gas forsirao i spustam se s nadvoznjaka puni gas i na oko 90kmh pustim na 3/4 gasa,cujem neko ko pucketanje u prostoru akumulatora,stisnem puni i odjednom gecrk..stanem upalim,radi malo otezanije,dodem doma ohladi se,i sve po novom ko da nis nije bilo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju