Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (131/163) > >>

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Giz - 17 Siječanj, 2010, 22:26:54 ---Ovak.. Do 50 laže ko pas, cca 8-10 km/h, no kako se penje prema 80/82 tako se izjednači sa GPSom i dalje počne manje pokazivati. Recimo 92 po cajgeru je zapravo 95 po GPSu.

Muči ga konstanta prijenosa koja nije iskalibrirana pa tako ispod 82 pokazuje više a preko pokazuje manje.

--- Kraj citata ---

Kolko je to onda po gps-u mojih 103km/h..to mi je rekord sa 5.5rolicama i drugi dan su se potrosile..sa 6.9 dode do 90 jebeno i onda krece u prevelike okretaje,neznam zasto,ugl.nisam dobio jos preko 95

charnel:
106.4  :toothy11:

VUKI TPH:
lepo lepo skut j#bono ide za razliku od frendovog hehe frendov sa skinutim blokadama jedva 62 heeh isto ima r50x i isto je u zapresicu (okolica)
poludit ce nezna vise sta da napravi  ..osim nove generalke hehe na 5000km je moro napravit generalku rasuli mu se lezajevi radilice usli u cilindar napravili reda unutra i izasli na spuh
klip je ko da se neko ucio svasat po njemu .. :happy8:   
(ako imas za prodat kakav kit ili spuh za njega javi ) 

Giz:
A stavio jesam svog tecnigasa u prodaju... no mislim da če ipak ostati kod mene ali sutra ide na modifikaciju.
Bit če igranja sa fleksom. :D

Hindenburg:
Nemam riječi osim SVAKA ČAST ZA OVAKAV TRUD!
Mislim da bi ti svaki vlasnik ove mašine  :binkybaby: trebao biti zahvalan na detaljnom izvještaju, ušteđenom vremenu i lovi za "tuning" . Ja jesam!

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju