Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
aeroxtuning:
Razumijem,nego nisam mislio da voliš izazove :)
Giz:
Izazovi su jedina stvar zašto šerafim skutove. Da mi nije do toga, piknuo bi si XT660X i mirna bosna no to če ipak malkice još pričekati.
Sljedeče ljeto sam na midraceu a onda čemo na nešto veče preči.
2 Goki: Ouuu yeah! :D
pajo:
šteta giz za pro ali izgleda da ti atena klipovi nisu se baš pokazali bar kod tebe.i ja sam bio primijeto kod montaže karike na klipu da kao ona kvačica di se spaja karika je baš nekako mala naspram klipova od malossi sporta i trophya kolko se siječam...
što se tiče tuninga tgb-a i što ostaješ pri svojim odlukama svaka čast ni ja svog kineza nebi proda za ništa rađe bi ga zapalio i bacio u baju.a svi mi kažu pa kako ti se da ulagati i trošit pare u kineza(kupi se neku apriliju,gileru itd..)ali ne razuniju oni to kad kinez projuri pored nekog talijana pa onda na semaforu gledaju nije im jasno kako???
ne mislim spradati ostale skutere ali ako je nekom gušt sređivat kineza ili talijana mislim da svi radimo iz istog gušta za vožnjom na skuteru i sređivanju :icon_thumright: :icon_thumright:
dhorvat:
Kak se cirka ponaša tvoj digitalac naspram GPS-a ili nekog drugog motora? :icon_scratch:
Giz:
Ovak.. Do 50 laže ko pas, cca 8-10 km/h, no kako se penje prema 80/82 tako se izjednači sa GPSom i dalje počne manje pokazivati. Recimo 92 po cajgeru je zapravo 95 po GPSu.
Muči ga konstanta prijenosa koja nije iskalibrirana pa tako ispod 82 pokazuje više a preko pokazuje manje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju