Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (132/163) > >>

BoLT3K:

--- Citat: Hindenburg - 01 Veljača, 2010, 01:27:23 ---Nemam riječi osim SVAKA ČAST ZA OVAKAV TRUD!
Mislim da bi ti svaki vlasnik ove mašine  :binkybaby: trebao biti zahvalan na detaljnom izvještaju, ušteđenom vremenu i lovi za "tuning" . Ja jesam!

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---
Smanji malo s tim smajlicima. Vise od 3-4 je nepotrebno.

Giz-Drago mi je da jos uvijek ima onih pravih tunera i poznavalaca skutera :) Danas se sve pretvorilo u ono " Kupit cu sportsko". Pa sto ? "Pa zato sto je skuplje i mora ici brze". Nije sve u aftermarket dijelovima. Svaka ti cast  :headbang:

Giz:
Nažalost, trenutno je spremljen na toplo i suho te čeka bolje dane. Nikako vremena uhvatiti pa se primiti posla i vratiti ga na cestu....  :dontknow:

walkay:
Samo polako, uskoro ce biti bolje vrijeme! Ne znam kome se da raditi, kad je toliko hladno!  :sad1:

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: walkay - 01 Veljača, 2010, 13:58:37 ---Samo polako, uskoro ce biti bolje vrijeme! Ne znam kome se da raditi, kad je toliko hladno!  :sad1:

--- Kraj citata ---

Ma kakva,zima,jucer sam tomosu generalku radio  :) ...giz,naturpijaj ti stock cilindar pa se gustaj dok ne dode kit..

Giz:
Kome sam ono obečao poslati dio za TGBa a nisam do sad još poslao?  :-[ :-[

Uff... Daj nek se javi, izgubljen sam u vremenu više...  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju