Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (129/163) > >>

robert:

--- Citat: Giz - 23 Studeni, 2009, 21:39:06 ---Baš te šajbice imaju kod mene kritično veliki utjecaj na ponašanje skutera.
A opt, to me čudi da je tako na knap. Hmmm....

A što se tiče murjaka. Ne zavaravaj se toliko ponašanjem. I ti i ja smo daleko od friške punoljetnosti tako da to čini veliku razliku. ;)

--- Kraj citata ---
živa istina! ja projurim sa 80 kroz veliku goricu i murjak na bmwu zamnom.
on me pita daj papire. ja mu dao i on traži osobnu. ja mu dao. on meni: vozi dalje, mislio sam da si neki balavac.

Giz:
Točno to. Krene zamnom, uspravim se i siđem sa skutera. Tu me čudno pogleda a kad skinem kacigu u 90% slučajeva samo mahnu da idem dalje.  :toothy12:
Istina, ima i kretena. Ali za njih imam druga civilizirana riješenja. Pobogu... Država je korumpirana, pa i ja poznam neke na određenim pozicijama.   :icon_biggrin:
Jedino u što se nikad ne upuštam su svađe i prepirke. Nek on svoje napravi, ja ču to za 15min riješiti.  :laughing7:

aeroxtuning:
Super projekt,ali čudi me da već gore nisu mina blokovi sa "popratnim" dijelovima jer ti za tgb-a ima jako malo aftermarket dijelova,i sam si reko :D

Giz:
Ma ima, sve to stoji. Ali mi to ubije gušt.

Tko pametan toliko novaca potroši na svoj skuter ne mareči kad zacvika?  :laughing7:

Jednostavno, meni je moj skuter izvor mira i neke zanimacije koju volim i za to imam beskrajnu volju i strpljenje.
Oni koji me poznaju, znaju koliko sam pedantan oko svega vezanog uz tuning skutera i dok ne dođem do 100% ja ne odustajem.
Jedino tako mogu saznati što može. Pia, Mina i ostalo je isproba nebrojeno puta. Tu se više/manje sve zna dok je Morini zajeban i upravo ono što tražim.  :icon_thumright:
To što nema dijelova je samo dodatni gušt jer mi nije sve ko u supermarketu na dohvat ruke. Ima to svoje čari... ;)

gokiSP:
daaa home made izumi  :rock_:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju