Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
robert:
e giz, čuo sui da imam problema s prjenosom? ili da sam imao? :icon_biggrin:
kompletan problem je bio u mom serijskom ac prijenosu a kasnije u stage6 primaru.
mislim da mi je konačni setup prijenosa ovaj:
malossi overrange
delta sa crvenim oprugama
5,3grama rolice
žuti centralni
serijski minarelli lc primar i sekundar
sad od kada imam i gljivu malossi e5 riješio sam još jedan misterij. luni je sa airboxom cjelo vrijeme falilo zraka. sad mi manje troši a 100% bolje ide.
R@kija:
--- Citat: robert - 23 Studeni, 2009, 21:18:29 ---
sad od kada imam i gljivu malossi e5 riješio sam još jedan misterij. luni je sa airboxom cjelo vrijeme falilo zraka. sad mi manje troši a 100% bolje ide.
--- Kraj citata ---
to robi samo gljiva jebes zakon hahahahah
velis sad ide ko mutav..pa nije ni cudo kaj ti se ljusti boja na kacigi..pa to je brzina(pretpostavljam da ti je biber slago skuter)!
Giz:
Ma načuo sam da si sa Overrangeom imao problema i radilicom koja je bila navodno kratka?
E sad, znaš kako to ide... Rekla, kazala pa možda i ja nisam skopčao što je i kako je.
A niš, sad imam jednog JetForcea za rastaviti na proste faktore jer si dečko nikako sam nezna složiti.
Posloži sve novo i sjebe iglicu u karbu te skut zacvika. Lud je bio ko pas. :drunken_smilie:
Nakon Puga ču se pozabaviti TGBom opet. Taman da mi kit stigne oko Božića a onda u garažu na slaganje. ;D
Kad ga nemogu prodati, rastaviti ču ga da ga nitko više nikad ne posloži. Ionako mi je to igračka za testiranje a kako najbolje naučiti osim isprobavanjem?
Ko i u sexu. Dobro je dok šamar ne doleti. :toothy12:
robert:
e rakija, to sad ide pod spam ili?
sa gljivom jest malo glasniji, al ja nemam većih problema s tim. svaki dan sam na markovu trgu, mesničkoj ili ilici i do sada nikad problema.
ja mislim da je veći problem u tome kako se mi obraćamo policajcima nego jedan preglasan skuter. pitao me jedan policajac zašto mi skuter tako glasan. ja mu jasno i otvoreno rekao:
puklo mi serijsko kućište filtera zraka i ja stavio gljivu. serijski airbox je naručen i čekam da dođe. on mi kaže: ok, vozi dalje. uvjek ljepo ljubazno sa plavcima i garantirano ćeš dalje stić nego da se kurčiš pred njima.
@giz: da ova malossi hpc radilica je malo čudna. nema mjesta za igru sa šajbicama. ako stavim šajbicu nemam mjesta za onu krunu kurble.
Giz:
Baš te šajbice imaju kod mene kritično veliki utjecaj na ponašanje skutera.
A opt, to me čudi da je tako na knap. Hmmm....
A što se tiče murjaka. Ne zavaravaj se toliko ponašanjem. I ti i ja smo daleko od friške punoljetnosti tako da to čini veliku razliku. ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju