Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (127/163) > >>

cameosb:
ma oko 11 12 ona daje

dino_sk:

--- Citat: Giz - 23 Studeni, 2009, 20:50:37 ---Smjesa me ne brine. Dotjerao sam dell 21 skoro do savršenstva što je i otvaranje termo grupe nakon 3k km i dokazalo.

Ono što sam gledao mi nije jasno. Na Polini stranici deklariraju 9.8ks na 9000 rpm a to mi se za Corsu čini malo. Tko je tu lud sad?

--- Kraj citata ---
nezz , znam da kod nje vrti na cca 11300 rpm-a , pitaj roberta kak ide naspram njegove replike i yasuni R-a  , oprala je onu njegovu lunu ko da je imao blokade jos gore , u prvih 100m ona je bila 30 ispred njega  :frajer:

Giz:
Koliko sam ja čuo, Robert ima problema sa prijenosom pa navodno tu leži problem. Ponavljam, to sam čuo sa par strana.
Ovih 11300 mi je malkice visoko. Hmm... Budem ja to spustio malo na 10800. Čisto da se radilica ne saspe baš u prvih 100 metara.

Jaooo... Kako če se to sve kod mene razletiti jednog dana.  :toothy12: :toothy12:

cameosb:
meni je malossi sport sa polini 4race vrtio oko 10500
a dok je na toj mojjo srci bila corsa sa polinijem to j ečupalo

R@kija:

--- Citat: Giz - 23 Studeni, 2009, 21:08:55 ---Koliko sam ja čuo, Robert ima problema sa prijenosom pa navodno tu leži problem. Ponavljam, to sam čuo sa par strana.
Ovih 11300 mi je malkice visoko. Hmm... Budem ja to spustio malo na 10800. Čisto da se radilica ne saspe baš u prvih 100 metara.

Jaooo... Kako če se to sve kod mene razletiti jednog dana.  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

daj kaj ce se razletit..ja na seriskoj radilic i lezajevima vozim repliku sa jednom karikom i shot....dobro je dottore reko.: "ČIM GA VIŠE ČUVAŠ I ŠTELAŠ MANJE CE IĆ!!"

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju