Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
Giz:
Kaj je najbolje.. neke stvari sam sad skužio slažući tuđeg R50Xa. I kolegi posložim sve da ide ko smuk a sebi nemogu.
Dajte mi smileja koji se tuče čekićem po glavi.... da ih mogu puno staviti. :drunken_smilie:
PS
SMSnem.
PROOF:
:tuptup: :tuptup: :tuptup: :tuptup: :tuptup: :bem__mu: :bem__mu: :bem__mu: :bem__mu: :bem__mu:
i evo giz saom za tebe :)
:upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja: :upsja:
Giz:
Proof: svaka ti dala! ;D Što si god poželiš. :icon_biggrin: :icon_thumright:
ProDriverGT(TGB):
Dobro giz al nemozes rec da ide tolko lose..vozio sam ga jucer jos s gljivom pa mi se cinilo ok..nekazem da nemoze bolje ali nije ni tolko los..
I da Hvala ti 100 puta za pomoc jucer oko stelanja,sad ga idem natankat i ide voznjica,valjda ga nece prelijat opet,neda mi se gurat scoot do doma ;D
Matori:
Jel zna netko slucajno koliko bi trebao biti napon za čok !!!
Kod mene je na cca 2000okr. nesto manje od 2V !!!
I preko 2000 je stalno isti !!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju