Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
R50X
AxeMan:
--- Citat: Giz - 21 Kolovoz, 2009, 15:01:30 ---RPM signal dolazi sa CDIa i to striktno preko žice. Ako je krepao turnić, to je najbolje riješiti u servisu pod garancijom.
--- Kraj citata ---
Zahvaljujem na odgovoru,skužio sam da je pitanje bilo glupo jer sam upravo na shemi vidio da se signal skida sa CDi-a upravo kako si i ti rekao.
Vidit ću u servisu što sa tim.
--- Citat: ---Što se tiče blokada. Ili skini sve ili ne skidaj ni jednu. ;)
Na početku threada se nalazi uputstvo kako skinuti blokade, gdje se nalaze i što se s time dobiva.
Isto tako postoji i thread di sam opisao detaljno sve o blokadama...
Jedino sam tamo zaboravio blokadu u variomatu spomenuti ali to je več klasika pa se to podrazumijeva.
Brzina ti ovisi ponajviše o serijskom broju šasije tj da budem točniji, u određene brojeve su ugrađivali duge prijenose a u određene kratke prijenose i to ti je kod nas lutrija.
Koji dobiješ tako če iči. Neki idu preko 80, neki neče preko 70 tako da češ to saznati nakon skidanja blokada.
--- Kraj citata ---
Pročitao sam postove vezane za blokade,ali mislio sam izbjeći stavljanje veće dizne jer to povlači štelanje karburatora,ali ništa po svemu sudeći najbolje će biti
da ponesem isprintane ove tvoje upute i pitam tipa u servisu (izgleda mi Ok lik) i za to.
Giz:
Nemaš što štelati...
Dizna 68 nutra, blokada iz airboxa ide van, blokada iz gume koja ide na prirubnicu ide van, odspojite smeđu žicu sa CDIa, prsten iz variomata van i eventualno ali ne nužno, skinite slijepo crijevo sa auspuha.
Matori:
Giz svaka čast na odradjenom !!! Cista fantazija i vjerujem zelja svih koji voze taj skut !!!
A sto se tice sheme struje i svih ostalih dijelova za R50X pa i sve ostale TGB modele evo nesto korisno i od mene !!!
Svaka čast majstori :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
http://www.cobrasales.com/parts/tgb/TGB%20R50X%20Parts%20Manual.htm
Giz:
Joj... vjeruj mi.. Trenutno ga mrzim toliko da bi ga bacio sa zgrade.
Al ajde, malo po malo ga uštelavam. Našao sam toliko propusta da to nije normalno.
Em su me smotali oko krive toplinske vrijednost svječice, em mi dihtung aupuha do danas nije nalijegao kako spada.
Naravno da nije scoot išao kako treba. Pa su se šerafi otpustili i spuh je pobjegao opet sa cilindra.
Ma joj... koma kad moraš kemijati sve i svašta. Nadam sa da če sutra biti bolje.
Al ajde... Barem če drugima biti lakše. :)
vktr:
--- Citat: Giz - 24 Kolovoz, 2009, 00:00:23 ---Joj... vjeruj mi.. Trenutno ga mrzim toliko da bi ga bacio sa zgrade.
Al ajde, malo po malo ga uštelavam. Našao sam toliko propusta da to nije normalno.
Em su me smotali oko krive toplinske vrijednost svječice, em mi dihtung aupuha do danas nije nalijegao kako spada.
Naravno da nije scoot išao kako treba. Pa su se šerafi otpustili i spuh je pobjegao opet sa cilindra.
Ma joj... koma kad moraš kemijati sve i svašta. Nadam sa da če sutra biti bolje.
Al ajde... Barem če drugima biti lakše. :)
--- Kraj citata ---
ak treaš pomoć samo ispusti sms kad da dođem :icon_biggrin:
baš me zanima oćeš rješit kaj s tim teknigasom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju