Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (122/163) > >>

Giz:

--- Citat: Matori - 24 Kolovoz, 2009, 22:09:11 ---Jel zna netko slucajno koliko bi trebao biti napon za čok !!!

Kod mene je na cca 2000okr. nesto manje od 2V !!!
I preko 2000 je stalno isti !!!

--- Kraj citata ---

Neznam iskreno.  :)

Izbacio sam to par dana nakon što sam preuzeo scoot. :d

Matori:
Razmisljam o tom problemu vec 2 dana !!!
Ona zajeb...... sto me muci sa gusenjem na hladno je definitivno visak goriva dok je cok aktivan a kad čok odradi onda mu smeta i najmanja kolicina zraka na vijku za stelanje ( na onom linku koji sam stavio-skuzio sam da se tu definitivno odvrtanjem dodaje zrak !!!
E sad cim ga odvrnem skut daleko prije dodje sebi kad je hladan i ide bez problema,ali kad je vruc cim stanem  on se na leru ugasi kao da je ostao bez goriva !!!

E sad ako je napon premali cok se nece zagrijati dovoljno i ona brtvica (gumica) na coku ne zatvori dovod zraka skroz a iglica zatvori dobrim dijelom benzin i evo problema !!! I to mi sasvim logicno zvuci na onaj tvoj komentar da mi ide iz krajnosti u krajnost - ili je prebogata smjesa ili ostaje bez benz. !!! Probao sam spajati čok direktno na 12 V nekih 30-40 sek. i ide bez problema hladan-upali i samo gas,bez ikakvog gusenja i sl. !!!

Hebe me to da rijesim da me bar do kraja sezone posluzi bez tih zajeb...!!!

A za zimu sam krenuo tvojim stopama - Pitao sam za BGM Evolution za novi tip agregata da mi jave jel to odgovara na R50X !!!
Ako da uzet cu nju i Polini Corsu pa nek stoji do kraja sezone a valjda cu nagrecati jos koju kunu za spuh i karb da to uspiejm sastaviti do sljedece sezone !!!
Navodno je Evolution do nekih 15000-16000 okr. (I za midrace setup)-sto bi mi bilo sasvim dovoljno pa i daleko u polju sigurnosti za ono sto mene  zanima !!!

Giz:
Stavio sam ti link na radilicu koja ti paše... potraži po par stranica prije.

kruno:
Gdje bih mogao kupiti ventilator od varia za r50x?
I još jedno pitanje, odspojio sam smeđu žicu sa CDI-ja i skut. neće više da upali. Vratim žicu i pali ko' zmaj. Koji mu je vrag?

Giz:
Ventilator u servis a što se tiče CDIa, tvoj scoot ima noviju struju i smeđa žica na njoj nije blokada več masa tako da odspajanjem iste skuter prestaje raditi.
Nisam se do sad zabavljao sa novom strujom pa neznam dali je blokirana ili nije. Probaj skuter razvrtiti na nogarama. Ako ode preko 9000 okretaja onda nije blokirana.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju